Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Kamu Personel Alımı

Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Kamu Personel Alımı
Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Kamu Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu memur alımı ilanları doğrultusunda iş başvurusu yapmak isteyen adayların En az (bilgisayar programcılığı alanında) Önlisans düzeyinde yükseköğrenimle olmak veya Üniversitelerin Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Elektrik ve Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, İstatistik ve Matematik bölümü lisans programlarından ya da bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulunca kabul edilmiş yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olması gerekiyor.

SİVAS ÜNİVERSİTESİ KAMU PERSONEL ALIMI

Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi kamu personel alımı son başvuru tarihi 5.11.2021 olarak bildirildi.

Başvuru yapacak olan bütün kişilerin Sivas Bilim ve Teknoloji Üniversitesi Rektörlüğü, Personel Daire Başkanlığı Yenişehir Mahallesi, Kardeşler Caddesi No:7/1 Merkez/SİVAS adresine şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.

 

sivas-universitesi-personel-alimi.jpg

 

ÜNİVERSİTE MEMUR ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Kamu Personel Alımı duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

Son dakika kamu personel alımı ilanları doğrultusunda yayını gerçekleştirilen memur alımı iş ilanları bilgisinde Personel ilanına başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi bünyesine bilgisayar programcısı alımı ilanı için başvuru işleminde bulunmak isteyen bütün erkek Aday kişilerin askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

Sivas Bilim Ve Teknoloji Üniversitesi Kamu Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın