Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 67 Kamu Personeli Alımları

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 67 Kamu Personeli Alımları
Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 67 Kamu Personeli Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu kurum ve kuruluşları personel alımları yapacağını ilan ediyor. Sivas Cumhuriyet Üniversitesinin yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere farklı farklı unvanda 67 adet kamu personeli alımı yapılacağı ilan edildi.

Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar 50 adet Hemşire, Biyolog 3 adet, 3 Adet diş hekimliği hemşiresi, 6 adet diş hekimliği sağlık teknikeri ve 5 adet Cumhuriyet Üniversitesi Röntgen teknisyeni personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru şekli Ve Yeri

Başvuru yapacak adaylar ilan Cumhuriyet üniversitenin resmi sitesi üzerinden yayınlanan başvuru formunu doldurduktan sonra istenilen belgeler ile birlikte Daire Başkanlıkları(A) Binası giriş katında bulunan belge teslim bürosuna şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta, Fax ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvurular Ne Zaman Olacak

Başvuru yapmak isteyen adaylar ilan resmi gazete üzerinden yayınlandıktan sonra 15 gün içerisinde Sivas Cumhuriyet Üniversitesi üzerinden yapılacaktır.

Adaylarda Aranan Şartlar

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylarda aranan da aranan şartlar olarak 657 Sayılı devlet kanununun 48 maddesinde aranan şartlara sahip olma, 2020 Yılı KPSS girmiş olma, lisans mezunlarında KPSSP3,önlisans mezunlarında KPSS P93 ve lise mezunlarında KPSS P94 puanları esas alınacaktır, Herhangi bir SGK kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olma, erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, başvuru yapacak adayın 35 yaşından gün almamış olma, Vardiyalı çalışma sistemine uygun olma şartları ile alım yapılacaktır.

İlan metni.

Sivas Cumhuriyet Üniversitesi 67 Kamu Personeli Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın