Sivas Üniversitesi İşçi, Memur ve Güvenlik Alımı İlanları

Sivas Üniversitesi İşçi, Memur ve Güvenlik Alımı İlanları
Sivas Üniversitesi İşçi, Memur ve Güvenlik Alımı İlanları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Sivas üniversitesi ilanları bilgisinde KPSS şartsız memur alımı için son başvuru tarihi 26.11.2021 olarak açıklandı.

CUMHURİYET ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

•    İş başvurusu yapmak isteyen bütün adayların resmi internet sayfası www.cumhuriyet.edu.tr den ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekiyor.

•    İş başvurusu işlemlerinde bulunmak isteyenlerin 2020 yılı Kamu Personeli Seçme Sınavına girmiş olmak, lisans mezunlarında KPSSP3, önlisans mezunlarında KPSSP93 ve lise mezunlarında KPSSP94 puan türleri dikkate alınacaktır ve kişilerin herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması gerekiyor.

 

sivas-ilan.jpg

 

MEMUR, İŞÇİ VE GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Başvuru yapmak isteyenlerin 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavında en az 60 ve üzeri puan almış olması, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, İş tecrübelerinde SGK dökümleri ve çalıştıkları kurumlardan aldıkları belgeler birlikte değerlendirilecektir ve kişilerib Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması gerekiyor.

2.    Büro personeli ilanı için başvurmak isteyenlerin Yükseköğretim Kurumlarının İktisat, İşletme, Maliye, Kamu Yönetimi lisans programlarının birinden mezun olması, emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olması ve başvuru bitim tarihi itibarıyla 30 yaşını bitirmemiş olmaları gerekmekte.

3.    Sivas üniversitesi personel alımı için vatandaşların kamusal haklardan mahrum olunmaması, önlisans programından mezun olması ve Son başvuru tarihi itibarıyla geçerlilik süresi dolmamış silahlı ya da silahsız özel güvenlik görevlisi kimlik kartına sahip olmak ve belgelendirmesi gerekiyor.

4.    Üniversite işçi alımı genelinde tekniker alımı için görev almak isteyenlerin askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması ve Doğalgaz, Isıtma ve Sıhhi Tesisat Teknolojisi, Sıhhi Tesisat ve Doğalgaz, Doğalgaz ve Isıtma, Doğal Gaz ve Isıtma, Doğalgaz ve Boru Hatları Teknolojisi, Gaz ve Tesisatı Teknolojisi, Doğalgaz ve Tesisatı Teknolojisi önlisans programlarının birinden mezun olması gerekiyor.

BAŞVURUDA İSTENİLEN BELGELER

•    Başvuru formu (Bilgisayar ortamında doldurulacaktır).

•    Mezuniyet belgesi (Barkodlu E-devlet çıktısı kabul edilecektir).

•    2020 KPSS (B) Grubu Sınav Sonuç Belgesi.

•    Tecrübe istenen pozisyonlara başvuran adaylar için, Çalışma Belgesi ve SGK Dökümü veya Hizmet Belgesi (SGK Dökümü Barkodlu E-devlet çıktısı da kabul edilecektir).

•    Koruma ve Güvenlik Görevlisi pozisyonuna başvuran adaylar için; Güvenlik Görevlisi kimlik kartı fotokopisi.

•    Sertifika veya Belge (Başvurulan unvanda isteniyorsa fotokopisi).

Sivas Üniversitesi İşçi, Memur ve Güvenlik Alımı İlanları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın