Son Dakika Yeni Kısıtlama Olacak Mı ?

Son Dakika Yeni Kısıtlama Olacak Mı ?
Son Dakika Yeni Kısıtlama Olacak Mı ?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yeni Yasaklar Gündemde
COVID-19 ile mücadele kapsamında aşılama tüm hızıyla ilerlerken Aşı olmayanlar için yeni yasakların gelebileceği bildirildi.COVID-19 ile mücadelede en önemli mücadele aracı aşı olarak uzmanlar tarafından belirtilmektedir.

Aşı Olmayana Kısıtlama
Covid-19 ile Mücadelede en ön saflarda mücadele veren sağlık çalışanlarının bütün uyarılarına rağmen hala aşı olmayan ve aşı karşıtı olan vatandaşları aşıya teşvik etmek ve toplumsal bağışıklığın daha fazla zaman kaybetmeden kazanılması için hükümetin aşı olmayanlara karşı tedbirler alması gündemde.

Toplu Etkinliklere Katılamayacaklar
Sağlık Bakanlığının verilerine göre 1. doz aşı yapılan vatandaş sayısı 06/07/2021 itibari ile 36.399.232 , 2. doz aşı yapılan vatandaş sayısı 06/07/2021 tarihi itibari ile 15.955.264 kişi olarak an itibari ile gerçekleşmiş durumdadır. Toplam aşı uygulanan vatandaş sayısı ise 54.106.398 olarak gerçekleşmiş ve aşılama tüm hızıyla devam etmektedir. Aşı olmayan vatandaşların kendi sağlıklarını ve toplum sağlıklarını tehlikeye düşüreceklerinden Toplu etkinliklere katılma konusunda kısıtlamalara tabi tutulması hükümetin gündem maddelerinden bir tanesi. Tiyatro, Sinema , Spor Etkinlikleri gibi resmi ve özel toplu yapılacak etkinliklere katılım sağlamalarının yasaklanması gündemde.

Son Dakika Yeni Kısıtlama Olacak Mı ?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın