Süleyman Demirel Üniversitesi 40 Sözleşmeli Kamu Personeli Alacak

Süleyman Demirel Üniversitesi 40 Sözleşmeli Kamu Personeli Alacak
Süleyman Demirel Üniversitesi 40 Sözleşmeli Kamu Personeli Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

İŞKUR üzerinden 2021 yılı kapu personeli alımı ilanları yayınlanıyor. Yayınlanan son Personel alımı ilanına göre Süleyman Demirel Üniversitesi bünyesinde çalışmak üzere 3 farklı unvanda 40 adet sözleşmeli personel alımı yapılacağı kurumca ilan edildi.

Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacka unvanlar olarak 36 Beden işçisi (Genel), 3 Adet Traktör şoförü ve 1 Adet Makine Bakım ve Onarımcısı olmak üzere toplamda 40 adet personel alımı gerçekleştirilecektir.

Başvuru Tarihleri

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyenler için başvuru tarihleri olarak bu ilan yayınlandıktan 4 gün sonra başvurular sona erecektir. Adaylar 29 Mart 2021 tarihi ile 2 Nisan 2021 tarihleri arasında başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Nasıl Başvuru yapabilirim?

Başvuru yapmak isteyen adaylar İŞKUR üzerinden İŞ ilan numaralarını aratarak başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. İlan numaraları sırasıyla 00005957832, 00005957850 ve 00005957949 numaralarıdır.

Adaylarda Aranan Başvuru Şartları

Beden İşçisi Alımı: En az ilkokul mezunu olma, 18 Yaşını tamamlamış olma ve Isparta İl ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

Traktör Şoförü: En az ilkokul mezunu olma, 18 Yaşını tamamlamış olma ve Isparta İl ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

Makine Bakımcısı: En az Ortaokul mezunu olma, 18 Yaşını tamamlamış olma ve Isparta İl ve ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

Süleyman Demirel Üniversitesi 40 Sözleşmeli Kamu Personeli Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın