SYDV kadrolu 4648 TL Maaşla Memur ve Kamu Personeli Alımı

SYDV kadrolu 4648 TL Maaşla Memur ve Kamu Personeli Alımı
SYDV kadrolu 4648 TL Maaşla Memur ve Kamu Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SYDV Kamu Personeli Alımı Duyurusu

SYDV vakfına personeli alımı temini yapılacak. Başvuruda bulunacaklar için SYDV vakfına 2 farklı unvanda alım gerçekleştirilecek. Alımı yapılacaklara ortalama 4648 TL maaş ödemesi yapılacak.

Alımı yapılacak unvanların ise 1 adet muhasebeci alımı ve 1 adet Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi alımı olmak üzere 2 farklı unvanda 2 adet kamu personeli alımı yapılacaktır.

Başvuru Nasıl Yapılır?

İstanbul Kaymakamlığına bağlı şekilde Sosyal Yardımlaşma ve Dayanışma vakfı bünyesinde çalışmak isteyenler için müracaatlar online olarak aile ve çalışma bakanlığının sitesine yapılacaktır. Başvurular online olarak yalnızca vakifilan.Ailevecalisma.Gov.Tr/ web sitesine e-Devlet girişi yaparak müracaatlarını tamamlaya bileceklerdir.

Belirtildiği üzere müracaatlar yalnızca online olarak yapıla bilecek olup şahsen ya da başka türlü yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir. İlana müracaatlar bu gün saat 23:59 saatinde sona ereceği kurumca ilan kısmında yayınlandı.

Öğrenim Şartları

Muhasebeci olmak isteyenler için öğrenim koşulu için işletme, iktisat, muhasebe ve finans yönetimi, ekonomi bölümleri gerekiyor.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi: halkla ilişkiler, sosyoloji, sosyal hizmet, psikoloji, psikolojik danışmanlık ve rehberlik, iletişim fakültesi, bilişim fakültesi, fen edebiyat fakültesi, sosyal bilimler bölümlerin herhangi bir bölümlerinden mezunluk koşulu aranıyor.

Genel ve Özel Şartlar

Muhasebeci olmak isteyenler için müracaat koşulu olarak daha önceye ait 5 senelik deneyim sahibi olma, yüksek derecede Microsoft Office programlarını bilme ve bilgisayarı kullanma koşulları ile alım yapılacaktır.

Sosyal Yardım ve İnceleme Görevlisi için ise adaylardan sosyal iletişim yeteneği yüksek olanlar arasından alım yapılacak olup, memur seçme sınavından en az 60 puan almış olma ve erkek olma koşulları da ilave olarak aranmaktadır.

Yeni sayfada açarak başvurabilirsiniz. Başvuru adresi: vakifilan.Ailevecalisma.Gov.Tr/

SYDV kadrolu 4648 TL Maaşla Memur ve Kamu Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın