SYDV KPSS 60 puan ile memur alımı

SYDV KPSS 60 puan ile memur alımı
SYDV KPSS 60 puan ile memur alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

SYDV memur alımı başvuru şartları

1. Başvuru yapacak olan adayların 35 yaşından büyük olmaması, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması, tutum ve davranış yönünden görev yapabilecek niteliklere sahip bulunması ve herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması gerekiyor.

2. SYDV kurumu için görev almak isteyenlerin üniversitelerin sosyal hizmetler bölümünden mezun olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması, görevlendirildikleri birimlerde kurallara uygun olarak çalışmaları ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

3. Şebinkarahisar dayanışma vakfı için görev almak isteyenlerin KPSS 60 puan almış olmaları, görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması, kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olması ve sahtecilik, ihaleye fesat karıştırma gibi suçlar işlememiş olmaları gerekiyor.

4. Giresun iş ilanları kapsamında kamu memur alımı için çalışmak isteyenlerin gelen tüm talep ve şikayetleri toplamalı ve değerlendirmeli, devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması ve gerektiğinde belirli zamanlarda büro ve evrak işlerini takip edebilmesi gerekiyor.

Sosyal yardımlaşma ve dayanışma vakfı personel alımı başvuru bilgileri

• Başvurular 3.02.2022 tarihinde son bulacaktır.

• Başvuru kuruma şahsen yapılacaktır.

SYDV KPSS 60 puan ile memur alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın