Tapu ve Kadastro 2000 Kamu Personeli Alımı Bekleniyor

Tapu ve Kadastro 2000 Kamu Personeli Alımı Bekleniyor
Tapu ve Kadastro 2000 Kamu Personeli Alımı Bekleniyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tapu ve Kadastro’da atama bekleyen on binlerce KPSS adayı gerek merkezi atamalarda gerekse kurumsal bazlı açıktan atamalarda kontenjan mağduriyetlerinin giderilmesini bekliyor. En az 2000 atama sloganıyla Tapu’ya beklenen kontenjanlara atama talep ediliyor.

Tapu ve Kadastro memur personeli alımı ne zaman

Tapu ve Kadastro bünyesinde kadrolu ya da sözleşmeli kamu personeli alımları için gün sayan adaylar yeni kontenjanların açıklanmasını bekliyor. KPSS merkezi atama yıl sonunda yapılacak. Yıllardır çok düşük kontenjan verilen Tapu kamu personeli alımları için gerek KPSS merkezi atamasında gerekse açıktan atamada bu sene 2000 kontenjan isteniyor.

KPSS Tapu ve Kadastro memur personeli alımı

Tapu’ya yeni ve güncel kamu personeli alımları için merkezi atamaya henüz bir hayli zaman var. Adaylar merkezi atama öncesi açıktan ve kurumsal atamada KPSS puan üstünlüğüne göre ve mülakatsız atama bekliyor. Liyakatli Tapu personeli ataması isteyen adayların beklentisi Eylül bitmeden karşılanabilir.

Tapu Kadastro Memur alımı koşulları

Tapuya son kamu personel kamu personeli alımlarında tekniker, mühendis ve bilgisayar işletmeni kadrolarına atam yapılmıştı. Yok denecek kadar az kontenjana atama yapılmasının ardından adaylar Tapu’da kontenjan mağduriyetinin son bulmasını ve hak edilen atamalar için 2000 kadronun açıklanmasını talep ediyor.

Tapu ve Kadastro 2000 Kamu Personeli Alımı Bekleniyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın