Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 145 Personel Alıyor

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 145 Personel Alıyor
Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 145 Personel Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğünce Resmi Gazete’de yayımlanan ilana göre alınacak 145 personelin Ziraat Mühendisi, Veteriner Hekim, Tekniker ve Teknisyen olarak kurumun taşra teşkilatı bünyesinde görevlendirileceği belirtiliyor.

Başvuru şekli, zamanı ve yeri

Başvurular, 21 Aralık 2020 – 31 Aralık 2020 tarihleri arasında Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü İnsan Kaynakları ve Eğitim Daire Başkanlığına elden veya posta (İadeli taahhütlü veya kargo) ile yapılacaktır. Postayla başvuru durumunda, gerekli belgelerin en geç başvuru süresinin bitim zamanı itibariyle, başvuru yerine ulaşması gerekmekte olup, başvuru süresinin bitiminden sonra belgeleri, Başkanlığa ulaşacak başvurular dikkate alınmayacaktır.

Adaylarda aranan nitelikler

399 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 7 nci maddesinde belirtilen genel şartları taşımak, Fakültelerin/Yüksekokulların/Meslek Liselerinin veya denkliği Yükseköğretim Kurulunca onaylanmış, yurtiçi veya yurtdışındaki yükseköğretim kurumlarının pozisyonu belirtilen bölümlerinden mezun olmak, Son başvuru tarihi itibarıyla 2020 Kamu Personeli Seçme Sınavından KPSSP3(lisans mezunları için), KPSSP93 (Önlisans mezunları için) ya da KPSSP94 (ortaöğretim mezunları için 24.12.2020 tarihinde açıklanan sonuç geçerli olacaktır.) puan türünden en az yetmiş(70) puan ve üzeri almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuruda istenen belgeler

Diploma veya mezuniyet belgesinin onaylı (Noter ya da okul tasdikli ya da e-Devlet çıktısı) örneği, (Eğitimine yurtdışında tamamlamış olanlar için diploma denklik belgesinin örneği), KPSS puanını gösteren sonuç belgesinin bilgisayar çıktısı, Bir adet vesikalık fotoğraf, Nüfus cüzdan fotokopisi, Sınava başvuracak adaylar arasında herhangi bir özür durumuna sahip olan var ise sağlık kurulu raporu ile belgelendirilmesi, Başvuruda bulunacak adayların Kurum internet sitesinden alınacak olan iletişim ve e-posta bilgilerini içeren bilgi formu.

Sınav tarihi ve yeri

Giriş sınavının yazılı bölümü 6 Şubat 2021 Cumartesi günü saat 10.00’da Gazi Üniversitesi Ölçme ve Değerlendirme Uygulama ve Araştırma Merkezi tarafından Ankara’da tek oturumda yapılacaktır. Sınav, çoktan seçmeli 80 sorudan oluşmakta ve sınav süresi 100 dakikadır.

Başvuru kılavuzu.

Tarım İşletmeleri Genel Müdürlüğü 145 Personel Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın