Tarım Orman Müdürlüğü Üst Yaş Sınırı Yok Büro İşçisi Alacak

Tarım Orman Müdürlüğü Üst Yaş Sınırı Yok Büro İşçisi Alacak
Tarım Orman Müdürlüğü Üst Yaş Sınırı Yok Büro İşçisi Alacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü tarafından İŞKUR’da yayımlanan ilana göre alınacak 1 Personelin Büro İşçisi olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru zamanı

Adaylar için son başvuru tarihi 12 Ocak 2021’dir.

Başvuru şekli ve yeri

Adaylar başvurularını İŞKUR internet adresinden “İş Arayan” linki üzerinden TC kimlik numarası ve şifre ile giriş yaparak başvuru yapabilirler. 

Ayrıca hizmet noktalarından ve Alo 170 hattı üzerinden de başvurular yapılabilir. Son başvuru tarihi tatil gününe rastladığında başvurular takip eden ilk iş günü sonuna kadar uzatılır.

Büro İşçisi için aranan nitelikler (1 Personel Sadece Engelli Olanlar)

En az ve en fazla Ön Lisans mezunu olmak, 18 yaşını doldurmuş olmak (12 Ocak 2003 ve sonrası), KPSS/EKPSS puanı almış olmak şartları aranmaktadır.

İlana başvuru yapacak öncelikli adaylar, başvuru yapacakları listeyi (öncelikli liste veya genel liste) başvuru esnasında işaretleyerek seçer. Başvuru süresi bittikten sonra liste değişikliği talepleri kabul edilmez.

EKPSS’ye tabi ilanlara başvuranların puan üstünlüğüne ve öncelikli adayların ise eski tarihli belgelerden başlanmak suretiyle öncelik belge tarihlerine göre açık iş sayısının dörder katı olarak oluşturulan nihai listeler sınav yapılmak üzere talep sahibi kamu kurum ve kuruluşuna gönderilir.

Listelere giren adaylar, ilan şartlarına ilişkin olarak; eğitim durumu, tecrübe, öncelik durumu, mesleki belge, yabancı dil şartı vb. belgelerini ilanı veren kamu kurum ve kuruluşuna ibraz eder. Belge teslim tarihi ve yeri, ilanda ya da kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde adaylara duyurulur. Durumlarını belgeleyemeyenler veya yanlış beyanda bulunanlar listelerden çıkarılır. Listeden çıkarılan kişilerin yerine kamu kurum ve kuruluşunun tercihine göre sıralamada yer alan diğer kişiler dâhil edilebilir. Belge teslimi ve kontrolü işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun tercihine göre sınavdan önce veya sonra yapılabilir.

Sınav günü, saati, yeri ve sınava katılmaya hak kazanan adaylar, işçi alımını yapacak kamu kurum ve kuruluşunun internet sitesinde duyurulacaktır. Bu duyuru, tebliğ mahiyetinde kabul edilecek, adayların adresine posta yolu ile ayrıca tebligat yapılmayacaktır.
 
Adaylar için İŞKUR başvuru numarası 00005835269’dur.

Aksaray Tarım ve Orman İl Müdürlüğü, Büro İşçisi, Engelli, Ön Lisans

Tarım Orman Müdürlüğü Üst Yaş Sınırı Yok Büro İşçisi Alacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın