Tarım Ve Orman Bakanlığı Kamu Personeli Alımı

Tarım Ve Orman Bakanlığı Kamu Personeli Alımı
Tarım Ve Orman Bakanlığı Kamu Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tarım Ve Orman Bakanlığının yayınlamış olduğu ilana göre Kurum bünyesinde istihdam edilmek üzere 4 adet Sözleşmeli Endüstri Mühendisi alımı gerçekleştirilecek.

Başvuruda Koşullar Şartlar

Başvuru yapacak adaylarda Kamusal haklarından mahrum olmamak, Erkek adaylar için askerlik ile ilişiğinin bulunmaması, Üniversitelerin Endüstri Mühendisliği, Endüstri Sistemleri Mühendisliği veya Endüstri ve Sistem Mühendisliği lisans programından Bölümlerinden veya bunlara denkliği YÖK tarafından kabul edilen yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından lisans düzeyinde mezun olma şartları aranmaktadır

Başvurular Nasıl Yapılır?

İlana başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar E-devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra  İş Başvuru başlığı altında başvurularını gerçekleştire bileceklerdir. İlana başvurular başlamış olup 25 Nisan 202 tarihinde sona erecektir.

Başvuruda Aranan Özel Şartlar

KPSS en az 70 puan almış olma, YDS-Yabancı Dil Sınavından en az 80 (Seksen) puan almış olma, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan mahkûm olmama, görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı bulunmama, Vardiyalı çalışma sistemine engeli bulunmayan şartları ile personel alınacaktır.

Başvuru Kılavuzu.

Tarım Ve Orman Bakanlığı Kamu Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın