TCDD Daimi İşçi Alımı İŞKUR Kura Çekilişi İle Trafik Kontrolörü Alınacak

TCDD Daimi İşçi Alımı İŞKUR Kura Çekilişi İle Trafik Kontrolörü Alınacak
TCDD Daimi İşçi Alımı İŞKUR Kura Çekilişi İle Trafik Kontrolörü Alınacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) üzerinden yayınlanan TCDD işçi alımı ilanları için başvuru yapacak olan kişilerin öncelikli olarak 46 yaşından büyük olmaması gerekiyor.

TCDD İŞÇİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

İş başvurusu işlemleri için son başvuru tarihi 25.10.2021 olarak açıklandı. Başvurular İŞKUR sitesi üzerinde 19.10.2021 tarihinde başlamak üzere online şekilde yapılacaktır.

Demiryolu Trafik Kontrolörü olarak işe alınacak bütün adaylar İstanbul şehrinde bulunan birimlerde çalıştırılacaktır.

TÜRKİYE CUMHURİYETİ DEVLET DEMİRYOLLARI BAŞVURU BİLGİLERİ

Kamu işçi alımı ilanları için çalışmak isteyen adayların 18 ile 46 yaş aralığında olmaları, Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olması ve 3 yıl tren sürücüsü olarak çalışmış olmaları gerekmekte.

Devlet personel alımı için görev yapmak isteyenlerin araç gereçlerin genel bakımlarının yapabilmeli, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması ve Kent İçi Raylı Sistemler Trafik Kontrolörü olarak çalışmış olma şartı aranmaktadır.

Devlet demiryolları iş ilanları için çalışmak isteyen vatandaşların kol gücü gerektiren işlemleri yapmaları, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması ve Ataması yapılan adaylar, vardiyalı olarak 24 saat esasına göre gece gündüz çalıştırılabilecektir.

 

tcdd-isci-alimi.webp

 

Bütün başvuru gerçekleştirmek isteyenlerin tercihen daha önceden uygulamalı atölye eğitimleri vermiş olmaları, kamusal haklardan mahrum olunmaması ve meslek liselerinin Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik, Makine, Motor, Mekatronik bölümleri ile meslek yüksekokullarının Elektrik, Elektronik, Elektrik Elektronik, Makine bölümü mezunu olmaları gerekiyor.

Demiryolları ilanı için başvuru yapacak kişilerin tercihen askerliğini yapmış olmaları ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Tüm bay ve bayan şahısların çalışmalarını karekodlu SGK Tescil ve Hizmet Dökümü ile belgelemeleri, devletin güvenliğine karşı suçlar işlenmemiş olması ve etkili iletişim tekniklerine hakim olmaları gerekmekte.

TCDD Daimi İşçi Alımı İŞKUR Kura Çekilişi İle Trafik Kontrolörü Alınacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın