TCDD Türkiye Geneli 60 Sürekli İşçi Alınacak

TCDD Türkiye Geneli 60 Sürekli İşçi Alınacak
TCDD Türkiye Geneli 60 Sürekli İşçi Alınacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğünce yayımlanan ilana göre alınacak 60 personelin 13 Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçisi, 14 Lokomotif Tamircisi, 14 Elektrikçi, 12 Vagon İmal ve Tamircisi, 4 Kaynakçı ve 3 Mekanik Vasıta Tesis, Cihaz ve Vinç Operatörü olarak kurumun merkez ve taşra teşkilatı bünyesinde görevlendirileceği belirtiliyor.

Başvurular, 28 Aralık 2020 – 1 Ocak 2020 tarihleri arasında İŞKUR internet sitesinde yayımlanacak ve başvurular İŞKUR internet sitesi üzerinden yapılacaktır.

İŞKUR tarafından bildirilen NİHAİ LİSTEDE YER ALACAK ADAYLAR, sözlü sınava katılmak için aşağıda belirtilen belgelerin fotokopileri ile TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü internet sitesinde yayınlanacak 1’er adet resimli İş Talep Bilgi Formunu ve Başvuru Formunu eksiksiz olarak doldurarak tcddtasimacilik.gov.tr adresindeki ilan edilen tarihe kadar, TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğü Personel ve İdari İşler Dairesi Başkanlığı İşçi İstihdam ve İş Mevzuatı Şubesi Oda No:2050 Hacı Bayram Mah. Hipodrom Cad. No:3 Altındağ/ANKARA adresine şahsen veya postayla teslim edeceklerdir.

Tezgah Makine ve Talaşlı İmalat İşçisi için aranan nitelikler (13 Personel)

Meslek Yüksek Okulu; Makine bölümü mezunu olmak.

Alınacak İşçilerin Görev yeri; İzmir Bölge Müdürlüğü, Sivas Bölge Müdürlüğü, Malatya Bölge Müdürlüğü, Adana Bölge Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğünde görevlendirileceklerdir.

Lokomotif Tamircisi için aranan nitelikler (14 Personel)

Meslek Yüksek Okulu; Makine, Elektronik Teknolojisi, Elektrik, Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Raylı Sistemler Makine Teknolojisi ve Mekatronik bölümü mezunu olmak.

Alınacak İşçilerin Görev yeri; Sivas Bölge Müdürlüğü, Malatya Bölge Müdürlüğü ve Adana Bölge Müdürlüğünde görevlendirileceklerdir.

Elektrikçi için aranan nitelikler (14 Personel)

Meslek Yüksek Okulu; Elektrik bölümü mezunu olmak.

Alınacak İşçilerin Görev yeri; Ankara Demiryolu Fabrikası Müdürlüğü, Sivas Bölge Müdürlüğü, Malatya Bölge Müdürlüğü ve Adana Bölge Müdürlüğünde görevlendirileceklerdir.

Vagon İmal ve Tamircisi için aranan nitelikler (12 Personel)

Meslek Yüksek Okulu;  Makine, Elektrik-Elektronik Teknolojisi, Raylı Sistemler Makine, Raylı Sistemler Elektrik-Elektronik, İklimlendirme ve Soğutma Teknolojisi ve Mekatronik bölümü mezunu olmak.

Alınacak İşçilerin Görev yeri; Sivas Bölge Müdürlüğü, Malatya Bölge Müdürlüğü ve Adana Bölge Müdürlüğünde görevlendirileceklerdir.

Kaynakçı için aranan nitelikler (4 Personel)

2 Yıllık Meslek Yüksek Okullarının Herhangi birinden Mezun Olmak, “Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) Mesleki Yeterlilik Belgesi (11UY0010–3)” veya “12UY0053–3, Otomotiv Sac ve Gövde Kaynakçısı (Seviye 3) belgesi” istenecektir.

Alınacak İşçilerin Görev yeri; İstanbul Bölge Müdürlüğü, İzmir Bölge Müdürlüğü, Malatya Bölge Müdürlüğü ve Afyonkarahisar Bölge Müdürlüğünde görevlendirileceklerdir.

Mekanik Vasıta Tesis, Cihaz ve Vinç Operatörü için aranan nitelikler (3 Personel)

Herhangi bir Ön lisans bölümünden mezun olmak.

Alınacak İşçilerin Görev yeri; Sivas Bölge Müdürlüğü, İstanbul Bölge Müdürlüğü ve Adana Bölge Müdürlüğünde görevlendirileceklerdir.

Başvuruda istenen belgeler

Başvuru Formu, Öğrenim belgesi, Nüfus cüzdanı fotokopisi, TC Kimlik numarasının yazılı olduğu adli sicil kaydı, (Cumhuriyet Savcılığından veya e-devlet şifresi ile e-devlet internet adresinden alınacak, adli sicil kaydı bulunanların adli sicil kaydı ile ilgili mahkeme kararı istenecektir), Askerlik durum belgesi (terhis, tecil, bedelli veya muaf olduğunu belirtir), KPSS Sonuç Belgesi (2020 tarihli) ve İş Talep Bilgi Formu (Fotoğraflı) istenmektedir.

Vinç Operatörü (TCDD Taşımacılık AŞ unvanı Mekanik Vasıta Tesis Cihaz ve Vinç Operatörü ) için ayrıca; C (M B1 B D1 C1 C F) sınıfı ve G sınıfı ehliyet istenmektedir.

Kaynakçı için ayrıca; “Çelik Kaynakçısı (Seviye 3) Mesleki Yeterlilik Belgesi (11UY0010-3)” veya “Otomotiv Sac ve Gövde Kaynakçısı (Seviye 3) Mesleki Yeterlilik Belgesi (12UY0053-3)” belgesi istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

TCDD Türkiye Geneli 60 Sürekli İşçi Alınacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın