Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 32 İşçi Alımı Yapıyor

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 32 İşçi Alımı Yapıyor
Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 32 İşçi Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi Personel A.Ş. yaptığı açıklamada alınacak 32 personelin 1 Bekoloder Operatörü, 1 Greyder Operatörü, 10 İmam/Gassal ve 20 Mezarlık Görevlisi olarak kurum bünyesinde istihdam edileceğini belirtti.

Bekoloder Operatörü için aranan nitelikler

En az İlkokul mezunu olmak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Mesleki tecrübeye sahip olmak ve MEB onaylı Bekoloder operatörlüğü belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Greyder Operatörü için aranan nitelikler

En az İlkokul mezunu olmak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Mesleki tecrübeye sahip olmak, Tercihen Çerkezköy ilçesinde ikamet ediyor olmak ve MEB onaylı Greyder operatörlüğü belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

İmam/Gassal için aranan nitelikler

İmam ve erkek gassallar için Yüksekokul mezunu (İlahiyat, Lisans, Ön Lisans, Dengi), İmam hatip lisesi, Hafız veya Kur’an kursu belgesine sahip olmak, Kadın gassallar için (İlahiyat, Lisans, Ön Lisans, Dengi), İmam hatip lisesi, Hafız veya Kur’an kursu belgesine sahip olmak (Bu belgeye sahip olunmaması halinde ise gassallık belgesi sahibi olmak ve mesleki yönden yeterliliğe sahip olmak), Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak ve Erkek adaylar için Askerlikle ilişiği bulunmamak şartları aranmaktadır.
 
Mezarlık Görevlisi için aranan nitelikler

En az İlkokul mezunu olmak, Emekliliğe hak kazanmamış olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Askerlikle ilişiği bulunmamak, Arazide çalışmaya engeli olmamak ve Mezar kazım konusunda tecrübeli, dini usulde defin yapmayı bilmek şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Fotoğraflı özgeçmiş ve belirtilen sertifikalar istenmektedir.

Adaylar için son başvuru tarihi 13 Nisan 2020’dir.

Daha detaylı bilgiye ve başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

Tekirdağ Büyükşehir Belediyesi 32 İşçi Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın