TPAO 5 Bin Personel Alımı Yapacak! Başvurular Ne Zaman ?

TPAO 5 Bin Personel Alımı Yapacak! Başvurular Ne Zaman ?
TPAO 5 Bin Personel Alımı Yapacak! Başvurular Ne Zaman ?
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TPAO 5 Bin Personel Alımı Yapacak

Kamu kurumları 2022 yılı ile birlikte alım duyuruları yayınlamaya devam ederken, bazı kurumlar ise personel planlamalarına devam ediyor. Bu kapsamda Türkiye Petrolleri Anonim Ortaklığı olan ve TPA olarak bilinen kurumun genel müdüründen önemli bir açıklama geldi.

Filyos limanı bölgesinde 5 bin personel istihdam edilecek

TPAO Genel Müdürü Melih Han Bilgin kurumun Filyos Limanı işletmesinin olduğu bölgede önümüzdeki süreçte 5 bin personel istihdam edileceğini duyurdu.

Konuyla ilgili açıklamasını sürdüren Bilgi, kurumun yeni aldığı Filyos Liman işletmesini önümüzde ki süreçte faaliyete geçireceğini , bu karar ile birlikte limanın yaklaşık yüzde 30’luk kısmının ticari olarak kullanılacağını, açılan kuyuların yanına daha bir çok kuyunun açılacağını ve bu sebeple ülkenin enerji ihtiyacına cevap verileceğini aktardı.

5 bin işçi alımı

Günlük 6 milyon metreküp gaz işleneceğini belirten Bilgin, sahada şu an bin 600 civarında kişi çalıştığını ve toplamda 4 bin 500-5 bin işçi alımı yapılacağını duyurdu.

İş garantisi verilecek

Personel alımıyla ilgili olarak müjdeyi veren Genel Müdür Melih Han Bilgin bunu yanında bölgede bulunan Zonguldak Bülent Ecevit Üniversitesine bağlı olarak İngilizce Açık Deniz Teknolojileri MYO açılacağını ve kendilerinin öğrencilere burs verilecek, iş garantileri verileceğini, Filyos’ta yatılı bir Meslek lisesi yapacaklarını ifade etti.

Başvurular ne zaman yapılacak ?

TPAO 5 Bin Personel Alımı ile ilgili olarak alım müjdesi geldi ancak başvuru durumuyla ilgili olarak henüz resmi bir açıklama yapılmadı. Ancak TPAO 5 Bin Personel Alımı ile ilgili sürecin önümüzdeki aylarda başlaması bekleniyor.

Alım ile ilgili olarak TPAO’dan resmi bir açıklama yapıldığı an, bu haberi siz değerli okuyucularımız ile paylaşacağız. Bizi takip edin.

TPAO 5 Bin Personel Alımı Yapacak! Başvurular Ne Zaman ?

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın