TÜBİTAK 2 Uzman/Uzman Yardımcısı Alıyor

TÜBİTAK 2 Uzman/Uzman Yardımcısı Alıyor
TÜBİTAK 2 Uzman/Uzman Yardımcısı Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜBİTAK Marmara Araştırma Merkezi (MAM) yaptığı açıklamada alınacak 2 personelin Uzman ve Uzman Yardımcısı olarak kurum bünyesinde istihdam edileceğini belirtti.

Adaylarda aranan Genel Nitelikler

Kamu haklarından yasaklı olmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Üniversitelerin başvuru kılavuzunda yazılı olan ilgili bölümlerinden mezun olmak, Erkek adaylar için son başvuru tarihi itibarı ile askerlik görevini yapmış, muaf veya tecilli olmak ve Görevini yapmasına engel hastalığı bulunmamak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Üniversiteye Giriş Sınavı Sonuç Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı), Üniversiteye Giriş Sınavı Yerleştirme Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı), Lisans Diploma/Çıkış Belgesi ve varsa üstü (eğitimlerini yurt dışındaki yüksek öğretim kurumlarında tamamlayanlar için Denklik Belgesi), YÖK Mezun Belgesi, Lisans ve varsa üstü Transkript Belgesi, Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi, Deneyimi (mesleki tecrübesi) olan adaylardan Çalışma Belgesi ve Sigorta Hizmet Dökümü, Güncel Öz geçmiş (Öz geçmişin renkli fotoğraflı, Türkçe, T.C. Kimlik ve telefon numaralarını da içerecek şekilde hazırlanması gerekmektedir) ve Askerlik durumunu gösterir belge (erkek adaylar için) istenmektedir.

Başvuru şekli, zamanı ve yeri

İlana başvuruda bulunmak için kurum internet adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi zorunludur). 

İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir.

Başvuruların en geç 5 Haziran 2020 tarihi saat 17:00’a kadar yapılması gerekmektedir.

Başvuru kılavuzu.

TÜBİTAK 2 Uzman/Uzman Yardımcısı Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın