TÜBİTAK MAM 2 Uzman Alımı Yapacağı Açıklandı

TÜBİTAK MAM 2 Uzman Alımı Yapacağı Açıklandı
TÜBİTAK MAM 2 Uzman Alımı Yapacağı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜBİTAK MAM (Marmara araştırma Merkezi) Kimyasal Teknoloji Enstitüsü alınacak 2 personelin Uzman olarak istihdam edileceğini belirtti.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Kamu haklarından yasaklı olmamak, erkek adaylar için askerlikle iliği olmamak (yapmış, muaf veya erteletmiş), görevini yapmaya engel sağlık sorunu olmamak, belirli suçlardan mahkum olmamak şartları aranmaktadır.

Uzman için aranan şartlar

Yüksek öğretim Kurumlarının en az dört yıllık lisans eğitimi veren; Endüstri Mühendisliği, İşletme Mühendisliği, Maliye, İktisat, Ekonomi, İşletme, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi veya Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri bölümlerinden birinden mezun olmak,  Microsoft Office (Word, Excel, PowerPoint vb.) programlarını kullanabilmek, Analitik düşünme ve gelişmiş problem çözme yeteneğine sahip olmak, İletişim becerileri kuvvetli, sorumluluk sahibi ve sonuç odaklı olmak, Kolay ve hızlı öğrenip uygulamaya geçirebilmek, Ekip çalışmasına yatkın olmak ve İstanbul veya Kocaeli illerinden birinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli zamanı ve yeri

Adaylar başvurularını en geç 24 Nisan 2020 tarihi saat 17:00’a kadar kurum resmi internet sitesindeki iş başvuru sistemine kayıt olmak suretiyle yapacaklardır.

Adaylardan istenen belgeler

Üniversiteye Giriş Sınavı Sonuç Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet
çıktısı), Üniversiteye Giriş Sınavı Yerleştirme Belgesi (ÖSYM onaylı veya kontrol kodu olan internet çıktısı), Lisans Diploma/Çıkış Belgesi -ve varsa üstü- (eğitimlerini yurtdışındaki yüksek öğretim kurumlarında tamamlayanlar için Denklik Belgesi), YÖK Mezun Belgesi (e-devlet üzerinden alınan ve kontrol kodu olan internet çıktısı), Lisans ve varsa üstü Transkript Belgesi, Yabancı Dil Sınav Sonuç Belgesi, Deneyimi (mesleki tecrübesi) olan adaylardan Çalışma Belgesi ve Sigorta Hizmet Dökümü, Güncel Özgeçmiş (Özgeçmişinizin renkli fotoğraflı, Türkçe, T.C. Kimlik ve telefon numaralarını da içerecek şekilde hazırlanması gerekmektedir) ve erkek adaylar için askerlik durumu belgesi istenmektedir.

Daha detaylı bilgiye ve başvuru kılavuzuna buradan ulaşabilirsiniz.

TÜBİTAK MAM 2 Uzman Alımı Yapacağı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın