TÜBİTAK Ortalama 7000 TL Maaş Daimi 20 Personel Alımları

TÜBİTAK Ortalama 7000 TL Maaş Daimi 20 Personel Alımları
TÜBİTAK Ortalama 7000 TL Maaş Daimi 20 Personel Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜBİTAK Ortalama 7000 TL Maaş Daimi 20 Personel Alımı İlanı!

İŞKUR üzerinden TÜBTAK bünyesinde çalışmak üzere 2 farklı unvanda 20 Daimi personel alımı gerçekleştirilecek. İlana göre çalışmaya hak kazanan adaylar için Ortalama Maaş 7000 TL olarak belirlendi.

Alımı Yapılacak Unvanlar:

İŞKUR üzerinden TÜBTAK bünyesinde çalışmak üzere 2 farklı unvanda 20 Daimi personel alımı gerçekleştirilecek. İlana göre Alımı Yapılacak Unvanlar Bilimsel Programlar Uzman Yarıcısı ve Uzmanı alımı 18 kişi ve 2 Adet Uzman Personel alımı gerçekleştirilecek.

Başvuru Şekli, Tarih ve Yeri

İlana başvuru yapmak isteyen adaylar TÜBİTAK resmi internet sayfası üzerine kayıt olduktan sonra başvurular gerçekleştirilecektir. Başvuru yapacak adaylar için başvurular elektronik olarak internet ortamında yapılacaktır. Şahsen, Posta veya kargo yolu ile yapılacak olan başvurular kabul edilmeyecektir.

Başvuru yapacak adaylar Başvurularını en geç 22 Mart 2021 Tarihi saat 17:00 Kadar yapacaklardır. Başvuru yapacak adaylar için referans kodu seçilecek olup referans kodu olmayan başvurular değerlendirilmeyecektir.

Not: Her aday en fazla 1 Kadroya başvuru yapabilecek olup 1 den fazla yapılan başvuruların hiç biri geçerli sayılmayacaktır.

Başvuru Yapacak adaylarda Aranan Müracaat Şartları

Kamusal Haklarından mahrum olmama Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmama, görevini devamlı yapmasına engel fiziksel, zihinsel veya bulaşıcı hastalığı bulunmama, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma, Milli güvenlik kurulu raporu sonucunun olumlu olması, Alanında Yüksek lisans yapmış olma, Lisans öğrenimini süresi içerisinde tamamlamış olma, Doktora Mezunu olan adaylar için başvuru kılavuzunda yer alan F ve G maddeleri geçerli sayılmayacak olup Doktora mezun olan adaylar için karne ortalamasının yüzde 50 nin altında olmaması şartları ile 18 Bilimsel Programlar Uzman Yardımıcısı ve Uzmanı alımı gerçekleştirilecektir.

Kamusal Haklarından mahrum olmama Erkek adaylar için askerlik ile ilişiği bulunmama, görevini devamlı yapmasına engel fiziksel, zihinsel veya bulaşıcı hastalığı bulunmama, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma, Milli güvenlik kurulu raporu sonucunun olumlu olması, Doktora Mezunu olan adaylar için başvuru kılavuzunda yer alan F ve G maddeleri geçerli sayılmayacak olup Doktora mezun olan adaylar için karne ortalamasının yüzde 50 nin altında olmaması şartları ve başvuru kılavuzunda yer alan İngilizce yeterlilik puanlarına sahip olma şartları ile 2 adet Uzman personel alımı gerçekleştirilecek.

18 Kişilik Kadro İlan metni.

2 Kişilik Kadro İlan metni.

TÜBİTAK Ortalama 7000 TL Maaş Daimi 20 Personel Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın