TÜBİTAK SAGE 35 Personel Alımı Duyuruldu

TÜBİTAK SAGE 35 Personel Alımı Duyuruldu
TÜBİTAK SAGE 35 Personel Alımı Duyuruldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başvuru yapılacak kadro ve belirlenen hususlar:

TÜBİTAK Savunma Sanayi Araştırma ve Geliştirme Enstitü 35 adet kısmı süreli araştırmacı alımını aday öğrenciler üzerinden yapacaktır. Bu öğrenciler dört yıllık eğitim veren elektrik ve elektronik mühendisliği, elektronik mühendisliği, kontrol mühendisliği, kontrol ve otomasyon mühendisliği, makine mühendisliği, otomotiv mühendisliği, mekatronik mühendisliği, fizik, fizik mühendisliği, optik ve akustik mühendisliği, elektro optik sistem mühendisliği, elektronik ve haberleşme mühendisliği, telekomünikasyon mühendisliği, havacılık ve uzay mühendisliği, uçak mühendisliği, uzay mühendisliği, uçak ve uzay mühendisliği, bilgisayar mühendisliği, yazılım mühendisliği, bilgisayar ve yazılım mühendisliği, kimya mühendisliği son sınıf öğrencisi olmaları gerekmektedir.

Başvuruda bulunacak adaylarda aranan genel şartlar:

TÜBİTAK Savunma Sanayi Araştırma ve Geliştirme Enstitü 35 adet kısmı süreli araştırmacı ilanına başvuracak adaylar kısmi zamanlı çalışma yapmaya elverişli olmaları istenmektedir. Kısmi zamanlı çalışma bir ay içinde en az 24 saat en fazla ise 80 saat zaman zarfından meydana gelmektedir. Yine adayların ilan metninde belirlenen not ortalamasına ve İngilizce yeterliliğini gösteren çeşitli sınav belgelerine sahip olmaları istenmektedir. Öğrenimini İngilizce yapan aday öğrenciler için İngilizce yeterlilik belgesi gerekmemektedir. Başvuruda yer alan iş kollarının görev yeri Ankara olacaktır. İkamet şartı aranmamaktadır.

Başvuru yöntemi:

TÜBİTAK Savunma Sanayi Araştırma ve Geliştirme Enstitü 35 adet kısmı süreli araştırmacı ilanı başvuruları “kariyer.sage.tubitak.gov.tr” adresinden yapılacaktır. Başvurular 21 eylül mesai bitimine kadar alınacaktır. Öğrenci adayları ilan metninde belirlenen iş kollarından en fazla 2 adet başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru esnasında istenen belgeler:

TÜBİTAK Savunma Sanayi Araştırma ve Geliştirme Enstitü 35 adet kısmı süreli araştırmacı ilanı başvuruları esnasında üniversite giriş sınav belgesi, üniversite yerleştirme belgesi, öğrenci belgesi, yabancı dil sınav belgesi ve ya öğrenimini İngilizce yaptığını gösterir belge ve başvuracak öğrenci adayının öz geçmişi istenmektedir. Öğrenci adaylarının başvuru esnasında verecekleri bu bilgi ve belgelerde aksaklık olması durumunda sorumluluk kabul edilmeyecek ve bu şekilde yanlış bilgilerde başvuran adayların başvuruları kabul edilmeyecektir. TUBİTAK SAGE duyurusudur.

Başvuru kılavuzu

TÜBİTAK SAGE 35 Personel Alımı Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın