TÜBİTAK (UEKAE) 23 Personel Alımı Yapıyor

TÜBİTAK (UEKAE) 23 Personel Alımı Yapıyor
TÜBİTAK (UEKAE) 23 Personel Alımı Yapıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜBİTAK Ulusal Elektronik Ve Kriptoloji Araştırma Enstitüsü (UEKAE) tarafından Resmi Gazete’de yapılan açıklamada alınacak 23 personelin AR-GE Personeli (Araştırmacı) olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Başvuru tarihi

Adaylar için son başvuru tarihi 27 Ocak 2021’dir. (Saat 17:00’a kadar.)

Başvuru şekli ve yeri

İlana başvuruda bulunmak için kurum internet adresinden İş Başvuru Sistemine kayıt olmak gerekmektedir. (Başvuru için özgeçmiş oluştururken, istenilen tüm evrakın sisteme elektronik ortamda eklenmesi zorunludur). İş Başvuru Sistemi yoluyla yapılan başvurular haricinde başvuru kabul edilmeyecektir.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Kamu haklarından yasaklanmamış bulunmak, Erkek adaylar için, son başvuru tarihi itibariyle askerliğini tamamlamış, muaf veya tecilli olmak, TBTK.BİLGEM.UEKAE.2020-1 referans numaralı ilanda mülakata katılmaya hak kazanmamış olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek hastalığı ya da bulaşıcı hastalığı bulunmamak, Taksirli suçlar, kısa süreli hapis cezasına seçenek yaptırımlara çevrilmiş suçlar ile aşağıda sayılan suçlar dışında tecil edilmiş hükümler hariç olmak üzere; altı aydan fazla hapis veyahut affa uğramış olsalar bile belirli suçlardan hükümlü bulunmamak, 667 sayılı KHK kapsamında terör örgütlerine veya Milli Güvenlik Kurulunca Devletin milli güvenliğine karşı faaliyette bulunduğuna karar verilen yapı, oluşum veya gruplara üyeliği, mensubiyeti veya iltisakı yahut bunlarla irtibatı bulunmamak şartları aranmaktadır.

AR-GE Personeli (Araştırmacı) için aranan nitelikler (10 Personel)

Lisans Bölümleri; Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Bilişim Sistemleri Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği veya Telekomünikasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak.

AR-GE Personeli (Araştırmacı) için aranan nitelikler (10 Personel)

Lisans Bölümleri; Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği veya Kontrol ve Otomasyon Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak.

AR-GE Personeli (Araştırmacı) için aranan nitelikler (3 Personel)

Lisans Bölümü; Bilgisayar Bilimleri, Bilgisayar Mühendisliği, Yazılım Mühendisliği, Bilgisayar Bilimi ve Mühendisliği, Bilgisayar ve Enformatik Mühendisliği, Kontrol ve Bilgisayar Mühendisliği, Bilgisayar ve Yazılım Mühendisliği, Elektrik-Elektronik Mühendisliği, Elektronik Mühendisliği, Elektronik ve Haberleşme Mühendisliği, Telekomünikasyon Mühendisliği, Matematik veya Matematik Mühendisliği bölümlerinden birini bitirmiş ya da 2020 – 2021 Eğitim – Öğretim Yılı Bahar Dönemi sonunda bitirebilecek durumda olmak.

Başvuru kılavuzu.

TÜBİTAK (UEKAE) 23 Personel Alımı Yapıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın