TÜİK İkamet Şartsız 50 Memur Alımı Yapacak!

TÜİK İkamet Şartsız 50 Memur Alımı Yapacak!
TÜİK İkamet Şartsız 50 Memur Alımı Yapacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

TÜİK İkamet Şartsız 50 Memur Alımı

Türkiye İstatistik Kurumu memur alımı ilanı yayımladı. Kurum tarafından yayımlanan ilana göre Türkiye İstatistik Kurumu TÜİK ikamet şartı aramaksızın anketör olarak çalıştırmak üzere birçok şehrimizde 50 memur alımı yapacak.

KPSS P3 Taban Puan Şartı var

TÜİK bünyesine anketör olarak alınacak kamu personeli adaylarının başvuru yapabilmeleri için KPSS P3 puan türünden en az 50 almaları şartı bulunuyor.

Başvurular devam ediyor

Alım ilanında belirlenen özel ve genel şartları taşıyan adaylar için başvurular devam ediyor. Adaylar 10 Haziran 2022 tarihine kadar Türkiye İstatistik Kurumu Başkanlığı Devlet Mahallesi Necatibey Caddesi No:114 06420 Bakanlıklar Çankaya/ANKARA adresine şahsen başvurularını yapabilecekler.

Alım yapılacak şehirler

tuiksehirler.png

Başvuru şartları Neler ?

Genel Şartlar

a) 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde belirtilen şartları taşımak,

b) Son başvuru tarihi itibarıyla yurt içindeki üniversitelerin veya diploma denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından onaylanmış olmak kaydıyla yurt dışındaki üniversitelerin en az 4 (dört) yıllık lisans bölümlerinin; İstatistik, İstatistik ve Bilgisayar Bilimleri, Matematik, Matematik ve Bilgisayar Bilimleri, Yönetim Bilişim Sistemleri, Bilişim Sistemleri ve Teknolojileri, İktisat, Ekonometri, Ekonomi, Ekonomi ve Finans, Çalışma Ekonomisi ve Endüstri İlişkileri, İşletme, Kamu Yönetimi, Siyaset Bilimi ve Kamu Yönetimi, Maliye, Uluslararası İlişkiler bölümlerinden mezun olmak,

c) ÖSYM Başkanlığınca yapılan 2020 yılı Kamu Personel Seçme Sınavı KPSS P3 puan türünden asgari 70 (yetmiş) ve daha yukarı puan almak kaydıyla, müracaat edenlerin en yüksek puandan başlanarak sıralanması neticesinde ilan edilen pozisyonun 4 (dört) katı aday arasına girmek.

Özel Şartlar

a) Sınavın yapıldığı yılın ocak ayının birinci günü itibarıyla otuz yaşını doldurmamış olmak, (01.01.1992 ve daha sonraki tarihlerde doğanlar başvurabilecektir.)

b) Tercihen Mesleki Yeterlilik Kurumundan Anketörlük belgesi almış olmak.

TÜİK İkamet Şartsız 50 Kamu Personeli Alımı ilanının detayları için TIKLAYIN

TÜİK İkamet Şartsız 50 Memur Alımı Yapacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın