Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 20 Kamu Personeli Alımı

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 20 Kamu Personeli Alımı
Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 20 Kamu Personeli Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu Başkanlığında Resmi gazete üzerinden farklı farklı niteliklerde istihdam etmek üzere 20 adet işçi alımı yapacak.

Başvuru yapacak personeller için alımı yapılacak unvanlar 2 adet temizlik görevlisi, 10 adet silahlı Güvenlik görevlisi, 6 adet temizli görevlisi, 2 adet aşçı yardımcısı olmak üzere toplamda 20 adet kamu işçisi alımı yapılacak.

Başvuru Şekli Ve Yeri

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular İŞKUR resmi internet adresine “İş Arayan” linkine T.C. Kimlik numarası ve şifresi ile giriş yaparak başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapacak adaylar için başvurular 26 Temmuz tarihinde alınmaya başlayacak olup en geç müracaatlar 30 Temmuz 2021 tarihinde sona erecektir.

Adaylarda Aranan Müracaat Şartları

2 Temizlik Görevlisi: En az ortaöğretim veya dengi okul mezunu olmak, görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmama, 30 yaşını bitirmemiş olma, Ankara’da ikamet ediyor olma ve TMY olma şartları aranmaktadır.

10 Güvenlik Görevlisi: En az ortaöğretim veya dengi okul mezunu olmak, Görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmamak, 30 yaşını bitirmemiş olma¸ Erkeklerde 170 cm, kadınlarda 160 cm’den kısa boylu olmama, süresi geçmemiş Güvenlik Görevlisi kartına sahip olma ve ankadara ikamet etme şartı aranmaktadır.

6 Temizlik Görevlisi: En az ortaöğretim veya dengi okul mezunu olmak, görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmama, 30 yaşını bitirmemiş olma, Ankara’da ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

Aşçı Yardımcısı: Önlisans veya dengi okul mezunu olma, Meslek Yüksek Okullarının ilgili bölümlerden mezun olma ve bunu belgeleme, KPSS 60 Almış olma, Görevini yapmaya engel olacak sağlık sorunu bulunmama, 30 yaşını bitirmemiş olma, Ankara’da ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

İlan metni.

Türkiye Enerji, Nükleer ve Maden Araştırma Kurumu 20 Kamu Personeli Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın