Türkiye Geneli En Az Lise Mezunu 15 Zabıta Alım İlanı Açıklandı

Türkiye Geneli En Az Lise Mezunu 15 Zabıta Alım İlanı Açıklandı
Türkiye Geneli En Az Lise Mezunu 15 Zabıta Alım İlanı Açıklandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayımlanan ilana göre; İstanbul İli Sultangazi Belediye Başkanlığı alınacak 15 personelin en az lise ve dengi okul mezunu Kadın/Erkek Zabıta Memuru olarak kurum bünyesinde görevlendirileceği belirtiliyor.

Adaylarda aranan genel şartlar

Türk vatandaşı olmak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Sınavın yapıldığı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, Erkek adaylar için Askerlik ile ilişiği olmamak (Askerlik çağına gelmemiş olmak, yapmış olmak, ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak), Daha önce çalıştığı kamu kurum ve kuruluşlarından disiplinsizlik veya ahlaki nedenlerle çıkarılmış olmamak, İlan edilen unvanlar için mezun olunan okul itibarıyla öğrenim şartını taşımak ve bu öğrenimle ilgili olarak KPSSP93 ve KPSSP94 puanı için 2018 yılı Kamu Personel Seçme Sınavına girmiş ve belirtilen asgari KPSS puanını almış olmak ve Görevini devamlı yapmasına engel akıl hastalığı veya bedensel engeli olmamak şartları aranmaktadır.

Adaylarda aranan Özel şartlar

Erkekler için 1.67 cm, Kadın adaylar için 1.60 cm boyunda olmak ve Boy Kilo arasında (+,-) 10 kilodan fazla fark olmamak, Sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak ve 13/10/1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şartları aranmaktadır.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler (10 personel)

Yerel Yönetimler, Halkla İlişkiler, Halkla İlişkiler ve Tanıtım, Çevre Koruma ve Kontrol, Çevre Temizliği ve Denetimi, İşletme Yönetimi, Ulaştırma ve Trafik Hizmetleri Önlisans programlarının birinden mezun olmak ve 2018 KPSSS sınavından KPSSP93 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Zabıta Memuru için aranan nitelikler (8 personel)

Lise ve Dengi Okul Mezunu olmak ve 2018 KPSSS sınavından KPSSP94 puan türünden en az 60 puan almış olmak şartları aranmaktadır.

Başvuruda istenen belgeler

Başvuru formu (Kurumdan veya kurum internet adresinden temin edilecek), Nüfus cüzdanı aslı veya noter tasdikli örneği (Aslı görülmek kaydıyla kurum tarafından onaylanacaktır), Diploma veya mezuniyet belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurum tarafından onaylanacaktır), Yabancı Okul Mezunları için Denklik Belgesinin aslı veya noter onaylı örneği (Aslı ibraz edilmek kaydıyla suretleri kurum tarafından onaylanacaktır), KPSS sonuç belgesinin ÖSYM web sitesinden alınan doğrulama kodlu bilgisayar çıktısı, Erkek adaylar için askerlikle ilişiği olmadığına dair beyanı ve 3 adet fotoğraf (1 tanesi forma yapıştırılacak) istenmektedir.

Başvuru şekli, yeri ve zamanı

Başvuru esnasında istenen belgelerini 4 Ağustos 2020’den 10 Ağustos 2020 Pazartesi günü saat 16.30’a kadar (Başvurular mesai günlerinde saat 09:30-16:30 arasında) Uğur Mumcu Mah. Atatürk Bulv. No:54 Sultangazi/İstanbul adresindeki Sultangazi Belediye Başkanlığına (Zemin Kat Başvuru Masası) şahsen teslim etmeleri gerekmektedir.

Başvurular şahsen yapılacaktır. Posta ile veya diğer şekillerde yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

Sınav yeri ve zamanı

Zabıta Memuru alımı için Sultangazi Belediyesi Meclis Toplantı Salonunda 2 Eylül 2020 Çarşamba günü saat 10:00’da başlamak üzere sözlü ve uygulamalı sınav yapılacaktır.

Başvuru kılavuzu.

Türkiye Geneli En Az Lise Mezunu 15 Zabıta Alım İlanı Açıklandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın