Üniversite 74 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılıyor

Üniversite 74 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılıyor
Üniversite 74 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Alımlar ne zaman olacak? Adnan Menderes Üniversitesi’ne sözleşmeli personel alımı yapılıyor. Peki, hangi kriterler alınıyor? Başvurular ne zaman? Sizin için tüm detaylar veriliyor. İstenen şartları sağlamanız durumunda sorunsuz bir şeklide başvurunuzu yapabilirsiniz.

74 Sözleşmeli Personel Alımı

Aydın Adnan Menderes Üniversitesi rektörlüğünden gelen açıklamaya göre 74 sözleşmeli personel alımı yapılacak. 657 Sayılı Kanunun 4B alım ilanı kapsamında, Üniversite Hastanesinde giderleri özel bütçeden karşılanmak üzere 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 4.maddesinin B fıkrasına göre istihdam edilmek üzere alım yapılacak. KPSS B grubu üzerinden KPSS puanının dikkate alınması bekleniyor.

Personel alımlarında aranan özellikler; Hemşire, Sağlık Teknikeri, Diğer Sağlık Personeli kapsamında alım olacak. Toplamda 74 sözleşmeli personelden diğer sağlık personeli kategorisi içinde yer alacak 11 kişi var. Bunun dışında sağlık teknikeri olarak 3 kişilik bir alım olacak. Toplamda 60 tane hemşire alımı olacak. Adnan Menderes Üniversite Hastanesi hemşire alımı kapsamında aranan nitelikler özel olarak da verilmiştir.

Fakülte ya da yüksekokulu mezunu olmak, Ortaöğretim hemşirelik mezunu olmak, Ortaöğretim kurumundan mezun olup 1 yıl deneyimli olmak, Yoğun bakım ve cerrahi servislerinde çalışmış olmak, Hasta ilişkileri ve stres yönetimi konusunda deneyimli olmak. Gibi farklı farklı nitelikler aranabiliyor. Genel anlamda alınacak olan hemşire sayısı üzerinden, her kişi için aranan farklı bir nitelik sunulabilir. Bunları inceleyerek siz de şartları sağlamanız durumunda başvurunuzu yapabilirsiniz. 

Başvuru Tarihleri: 28 Eylül 2020 – 12 Ekim 2020

Başvuru işlemlerinin gerçekleşmesi için siz de online olarak incelemelerin yapılması, üniversite hastanesinin web sitesi üzerinden ilgili bilgilere göre belgeleri hazırlayarak başvurunuzu yapabilirsiniz. En hızlı şekilde başvuru işlemlerinin gerçekleşmesi durumunda sorunsuz bir şeklide hareket ederek başvurunuzu tamamlayabilirsiniz. Hemşire alımı ve diğer sağlık personelleri alımı için incelemeleri yaparak siz de başvurunuzu yapabilirsiniz. Anında bu alanda bilgi almak için üniversite hastanesi ile iletişime geçebilirsiniz. Belirlenen tarih aralığında direkt olarak siz de şahsen başvurunuzun gerçekleşmesini sağlayabilirsiniz.

Üniversite 74 Sözleşmeli Personel Alımı Yapılıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın