Üniversite En Az Lise Mezun 3 Personel Alımı Açıkladı

Üniversite En Az Lise Mezun 3 Personel Alımı Açıkladı
Üniversite En Az Lise Mezun 3 Personel Alımı Açıkladı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Gaziantep İslam ve Bilim ve Teknoloji Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre alınacak 3 personelin 2 Büro Personeli ve 1 Destek Personeli olarak kurum bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylar ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günden (11 Aralık 2020) itibaren 15 gün içinde Gaziantep İslam Bilim ve Teknoloji Üniversitesi resmi internet sayfasından ilan tarihi itibariyle temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte şahsen ya da posta ile Personel Daire Başkanlığına başvuru yapacaklardır.

Adaylarda aranan ortak nitelikler

Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, 657 sayılı Devlet Memurları Kanunu’nun 40 ıncı maddesindeki yaş şartlarını taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Türk Ceza Kanununun 53 üncü maddesinde belirtilen süreler geçmiş olsa bile; kasten işlenen bir suçtan dolayı bir yıl veya daha fazla süreyle hapis cezasına ya da affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Askerlik durumu itibariyle; Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş olmak, gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, 657 sayılı Kanun’un 53. maddesi hükümleri saklı kalmak kaydıyla görevini devamlı yapmasına, engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili özürlü bulunmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak ve Yapılacak görev gereği mesai saatleri dışında ve hafta sonraları çalışmaya herhangi bir engeli olmamak şartları aranmaktadır.

Büro Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Fakültelerin İktisat, İşletme veya Kamu Yönetimi lisans programlarından herhangi birinden mezun olmak ve KPSSP3 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Büro Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

En az Önlisans mezunu olup, Üniversitelerin Gazetecilik, Medya ve İletişim, Basın ve Yayın veya Basın ve Yayıncılık bölüm/programların herhangi birinden mezun olmak, Muhabir Kursu Eğitim Belgesine sahip olmak, Diksiyon Eğitimi Katılım Belgesine sahip olmak, Belgelendirmek şartıyla alanında en az 2 (iki) yıl deneyimli olmak ve Önlisans için KPSSP93, Lisans için KPSSP3 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Destek Personeli İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Meslek liselerin Motor bölümü mezunu olup, “Motor Bakım Onarım”, “Katı ve Sıvı Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi”, “Doğalgaz Yakıtlı Kalorifer Ateşçisi” ile “İş Sağlığı ve Güvenliği” belgelerine sahip olmak ve KPSSP94 puanı olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Başvuru Formu ( Üniversite web sayfasından temin edilecektir), Bir adet fotoğraf (Başvuru formuna yapıştırılacaktır), Nüfus Cüzdanı Fotokopisi, Öğrenim Belgesi (Başvuruda bulunacak olan adaylar e-Devlet üzerinden alınan karekodlu belgeler ile başvuru yapılabilecektir. Yabancı yükseköğretim kurumu mezunlarının diplomalarının Yükseköğretim Kurulu Başkanlığınca denkliğini gösteren belgesinin başvuruda ibraz etmesi gerekmektedir), KPSS Sınav Sonuç Belgesi (Kontrol numaralı), Lisans mezunları için 2020 KPSSP3 puanı, Önlisans mezunları için 2020 KPSSP93 puanı, Lise mezunları için 2018 KPSSP94 puanı (İlanın Resmî Gazete’de yayımlanmasının akabinde 2020 KPSS lise sınav sonuçlarının açıklanması halinde; adaylar 2020 (KPSSP94) puanı ile de başvuruda bulunabilecektir), Adli Sicil Durum Belgesi (Aslı veya e-Devlet üzerinden temin edilen kontrol edilebilir şekilde oluşturulmuş olmalıdır), Belge ve Sertifikaların aslı veya onaylı örneği (İlan şartlarında belirtiliyor ise), Onaylı Hizmet/Tecrübe Belgesi; hizmetin yerine getirildiği kamu kurum ve kuruluşu/şirket hizmet belgesi veya onaylı bir yazıyla belgelendirilmelidir. Bu belge ile birlikte çalışılan sürelere ait SGK/Sigorta Hizmet Dökümünün ibraz edilmesi de zorunludur. (İlan şartlarında belirtiliyor ise) istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Üniversite En Az Lise Mezun 3 Personel Alımı Açıkladı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın