Üniversite En Az Lise Mezun 5 Kamu Personeli Alıyor

Üniversite En Az Lise Mezun 5 Kamu Personeli Alıyor
Üniversite En Az Lise Mezun 5 Kamu Personeli Alıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Resmi Gazete’de yayımlanan ilanda KPSS puan sıralaması ile alınacak olan personellerin 1 Harita Mühendisi, 1 Bilgisayar Mühendisi, 1 Programcı, 1 Teknisyen ve 1 Biyolog olarak istihdam edileceği belirtilmektedir.

Adaylarda aranan genel nitelikler

Türk vatandaşı olmak, 18 yaşını tamamlamış olmak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Erkek adayların askerlikle ilişkisi bulunmaması (askerliğini yapmış veya tecil ettirmiş olmak), Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı bulunmamak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

Harita Mühendisi için aranan şartlar

Fakültelerin Harita Mühendisliği Bölümünden mezun olmak, M.E.B. onaylı Bilgisayar İşletmenliği Sertifikasına sahip olmak, AUTOCAD/STA4/ECCEL/PROJECT, Netcad 8 GIS’ /CAD-SURF Netcad projelendirme eğitimi aldığını belgelemek ve İSG Genel Eğitimi almış olduğunu belgelemek şartları aranmaktadır.

Bilgisayar Mühendisi için aranan şartlar

Bilgisayar Mühendisliği bölümü lisans programından mezun olmak, Uygulamalı Siber Güvenlik ve Etik Hacker Eğitimi aldığını belgelemek, Siber Güvenlik Teknolojileri ve Süreçleri Eğitimi aldığını belgelemek, Temel Siber Güvenlik Farkındalık Eğitimi aldığını belgelemek ve ISO27001 Bilgisayar Güvenliği Yön.Sis.Eğitimi aldığını belgelemek şartları aranmaktadır.

Programcı için aranan şartlar

Fakültelerin Bilgisayar Mühendisliği veya Matematik bölümü mezunu olmak ve Uygulamalı Siber Güvenlik ve Etik Hacker Eğitimi aldığını belgelemek, Siber Güvenlik Uygulamalı SQL veri Tabanlı: MySQL & MsSQL sertifika sahibi olmak, C++, Temel Linux eğitimi aldığını belgelemek şartları aranmaktadır.

Teknisyen için aranan şartlar

Meslek Liselerinin Elektrik, Elektrik-Elektronik, Elektrik- Elektronik Teknolojisi, Endüstriyel Elektronik veya Elektronik Bölümlerinin birinden mezun olmak, M.E.B. veya Yükseköğretim Kurumlarınca düzenlenen iş sağlığı ve Güvenliği Eğitimini başarı ile tamamlamış olmak ve En az B sınıfı sürücü belgesi almış olmak şartları aranmaktadır.

Biyolog için aranan şartlar

Biyoloji Lisans mezunu olup, alanında Yüksek Lisans yapmış olmak, Real-Time PCR, Elektroforez, Kemilüminesans görüntüleme cihazlarının eğitim sertifikasına sahip olmak, En az C sınıfı iş güvenliği sertifikasına sahip olmak, YDS veya denkliği veya denkliği olan sınavdan en az 50 almış olmak, TS-EN-ISO 22000: 2005 Gıda Güvenliği Yönetim Sistemi Eğitimi aldığını belgelemek, TS-EN-ISO 9001 : 2008 Kalite Yönetim Sistemi Temel Eğitimi aldığını belgelemek, OHSAS- 18001 : 2008 İş Sağlığı ve Güvenliği Yönetim Sistemi Temel Eğitimi aldığını belgelemek, TS-EN-ISO 14001 : 2004 Çevre Yönetim Sistemi Temel Eğitimi aldığını belgelemek ve Bitki Hücre Kültürleri konularında çalışmaları olmak şartları aranmaktadır.

Adaylardan istenen belgeler

Başvuru Formu (kurum internet adresinden temin edilebilir), Nüfus cüzdanı aslı ve fotokopisi, Diploma veya mezuniyet belgesi aslı ve fotokopisi, Nitelikler bölümünde istenilenlerin çalışma süreleri ve belgelerin asılları, SGK Hizmet Dökümü, Erkek adaylar için askerlik durum belgesi, 1 adet vesikalık fotoğraf ve Yabancı Dil Puanı istenmektedir.

Başvuru şekli, yeri ve zamanı

Adaylar ilanın Resmi Gazete’de yayımlandığı günden (20 Temmuz 2020)  itibaren 15 gün içinde Batman Üniversitesi resmi internet sayfasından temin edilecek başvuru formu ve istenilen belgelerle birlikte Üniversite Personel Daire Başkanlığına şahsen veya mail yoluyla müracaat etmeleri gerekmektedir. 

Posta, faks ve internet kanalıyla yapılan müracaatlar kabul edilmeyecektir.

Başvuru kılavuzu.

Üniversite En Az Lise Mezun 5 Kamu Personeli Alıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın