Üniversite En Az Lise Mezun Büro Personeli Programcı Alım Resmi Gazete’de

Üniversite En Az Lise Mezun Büro Personeli Programcı Alım Resmi Gazete’de
Üniversite En Az Lise Mezun Büro Personeli Programcı Alım Resmi Gazete’de
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Malatya Turgut Özal Üniversitesi Resmi Gazete’de yaptığı açıklamada alınacak 3 personelin 2 Büro Personeli ve 1 Çözümleyici Sistem Programcısı olarak üniversite bünyesinde istihdam edileceği belirtiliyor.

Adaylarda aranan genel şartlar

Türk vatandaşı olmak, 657 sayılı devlet memurları kanunun 40 ıncı ve 41 inci maddesindeki şartları taşımak, Kamu haklarından mahrum bulunmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Askerlik durumu itibariyle Askerlikle ilgisi bulunmamak, Askerlik çağına gelmemiş bulunmak, Askerlik çağına gelmiş ise muvazzaf askerlik hizmetini yapmış yahut ertelenmiş veya yedek sınıfa geçirilmiş olmak, Görevini devamlı yapmasına engel olabilecek akıl hastalığı ve vücut sakatlığı ile ilgili engelli bulunmamak, Nöbetli ya da gece çalışmasına engel sağlık probleminin olmamak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak şartları aranmaktadır.

Başvuran adaylarda Lisans mezunları için 2018 KPSS P3 puanı, Ön Lisans mezunları için 2018 KPSS P93, Orta Öğretim Mezunları için 2018 KPSS P94 puan türüne bakılarak değerlendirme yapılacaktır.

Başvuru şekli ve zamanı

Adaylar başvurularını Üniversitenin internet adresinde bulanan Başvuru Formunu eksiksiz doldurarak yukarıda istenilen belgeler ile birlikte 27 Haziran 2020 tarihinden itibaren 15. gün mesai bitimine (17:00) kadar Üniversitenin Personel Daire Başkanlığına e-mail yoluyla yapacaklardır.

Atanmaya hak kazanan adaylara ilişkin asıl ve yedek aday listeleri, Üniversite web adresinden ilan edilecektir. KPSS puan sıralamasına konulmak kaydı ile boş pozisyon sayısının 2 (iki) katı kadar yedek aday ilan edilir.

Başvuruda istenen belgeler

Başvuru Formu (kurum internet adresinden temin edilecektir), KPSS Sınav Sonuç Belgesi, Nüfus Cüzdan Fotokopisi, İkametgah Belgesi (E-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir), Diploma veya Geçici Mezuniyet Belgesinin Aslı veya Noter Onaylısı (E-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir), Daha önce çalışmış ise SGK Hizmet Dökümü, Adli Sicil Kaydı (E-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir), Askerlik Durum Belgesi (Erkek Adaylar İçin) (E-Devlet Üzerinden Alınan Belge Kabul Edilecektir), Özgeçmiş ve sertifikalar ve 1 adet Fotoğraf istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Üniversite En Az Lise Mezun Büro Personeli Programcı Alım Resmi Gazete’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın