Üniversite Güvenlik Alımı Ve Memur İlanları Yayınlandı

Üniversite Güvenlik Alımı Ve Memur İlanları Yayınlandı
Üniversite Güvenlik Alımı Ve Memur İlanları Yayınlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu memur alımı kapsamında açıklanmış kamu personel alımı için başvuru yapmak isteyenlerin Özel Güvenlik ve Koruma, Güvenlik, Savunma ve Güvenlik, Kamu Güvenlik ve Asayişin Sağlanması, Koruma ve Güvenlik ön lisans programlarının birinden mezun olması ve 2020 KPSS P93 puan türünden 70 ve üzeri puan almış olmak gerekiyor.

ÜNİVERSİTE GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Galatasaray üniversitesi personel alımı için son başvuru tarihi 30.10.2021 olarak duyuruldu.

Başvuru yapmak isteyenler Personel Daire Başkanlığına şahsen müracaat etmeleri gerekmektedir. Posta ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir.

ÜNİVERSİTE PERSONEL ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversite Güvenlik Alımı Ve Memur İlanları için bildirilmiş olan duyurulara başvurmak isteyen bütün şahısların alım işlemi yapılacak ünvanlar için aranmakta olan nitelikleri karşılaması gerekmekte.

Kamu güvenlik alımı kapsamında yayını gerçekleştirilen duyurular resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

 

belediye-guvenlik-alimi.jpg

 

Galatasaray üniversitesi personel alımı için başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

KPSS şartsız büro personeli alımı duyurusu yapılan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşların yasa dışı olan suç örgütleri için propaganda yapmamış olması gerekmekte.

2020 KPSS P93 puan türünden 70 ve üzeri puan için duyurulmuş resmi ilan başvuracak tüm adayların Kimlik kartının aslı ve fotokopisinin olması zorunludur.

Üniversite Güvenlik Alımı Ve Memur İlanları Yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın