Üniversite Kadrolu Güvenlik Alımı Yapılması İçin İş İlanları Yayınlandı

Üniversite Kadrolu Güvenlik Alımı Yapılması İçin İş İlanları Yayınlandı
Üniversite Kadrolu Güvenlik Alımı Yapılması İçin İş İlanları Yayınlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kadrolu güvenlik alımı iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin yüksekokulların Özel Güvenlik ve Koruma ön lisans programından mezun olmaları, kuruma bağlı olan yerleşkelerde iç ve dış mekanlarda vardiyalı bir şekilde çalışmaya engel olacak bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Bütün başvuru sahiplerinin B Sınıfı Ehliyet sahibi olması ve başvuru tarihinin son günü itibari ile 30 yaşını doldurmamış olmaları gerekiyor.

ÜNİVERSİTE GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

•    Samsun üniversitesi kadrolu işçi alımı son başvuru tarihi 2.11.2021 olarak bildirildi.

•    Samsun iş ilanları kapsamında iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin Samsun Üniversitesi resmi internet sayfası www.samsun.edu.tr üzerinden başvuru formunu doldurup indirdikten sonra kuruma şahsen başvuru yapmaları gerekiyor.

 

universite-guvenlik-alimi.jpg

 

KADROLU GÜVENLİK GÖREVLİSİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

Üniversite Kadrolu Güvenlik Alımı Yapılması İçin duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

Kamu güvenlik alımı ilanları kapsamı içinde yayınlanmış olan işçi alımı bilgisinde Personel ilanına başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

Samsun Üniversitesi birimlerinde çalıştırılmak üzere 21 daimi güvenlik alımı iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşların yasa dışı olan suç örgütleri için propaganda yapmamış olması gerekmekte.

güvenlik alımı iş başvurusu yapmak isteyen kişilerin yüksekokulların Özel Güvenlik ve Koruma ön lisans programından mezun olmaları VE askerlik ile bağı bulunmadığına ait resmi beyanı lazım.

Üniversite Kadrolu Güvenlik Alımı Yapılması İçin İş İlanları Yayınlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın