Üniversitelere KPSS Şartı Yok 82 Güvenlik-Temizlik ve Hasta Bakım Elemanı Alınıyor

Üniversitelere KPSS Şartı Yok 82 Güvenlik-Temizlik ve Hasta Bakım Elemanı Alınıyor
Üniversitelere KPSS Şartı Yok 82 Güvenlik-Temizlik ve Hasta Bakım Elemanı Alınıyor
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Samsun İli Ondokuz Mayıs Üniversitesi, Yıldız Teknik Üniversitesi, Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi ve Mehmet Akif Ersoy Üniversitesi tarafından İŞKUR’da yapılan açıklamalara göre alınacak 82 personelin sürekli işçi kadrosunda 14 Güvenlik Görevlisi, 8 Temizlik Görevlisi, 56 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 1 Pide Ustası ve 3 Çiftlik İşçisi olarak kurumlar bünyesinde görevlendirileceği belirtildi.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Güvenlik Görevlisi için aranan nitelikler

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, 18 ila 35 yaş arasında olmak, 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik temel eğitimini başarıyla tamamlamış olmak ve Valilik tarafından düzenlenen geçerli özel güvenlik kimlik kartına sahip olmak ve Isparta merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi​​​​​​​ Temizlik Görevlisi için aranan nitelikler (Sadece Engelli Olanlar başvurabilir)

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, 18 ila 35 yaş arasında olmak ve Isparta merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi​​​​​​​ Çiftlik İşçisi için aranan nitelikler (Sadece Eski hükümlü/TMY Olanlar başvurabilir)

En az İlköğretim mezunu olmak, 18 ila 35 yaş arasında olmak ve Isparta merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 3 Temmuz 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 9 Temmuz 2020 tarihinde 09:00 – 18:00 saatleri arasında Isparta Uygulamalı Bilimler Üniversitesi Orman Fakültesi Konferans Salonunda yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR ilan başvuru numaraları 00005558883, 00005558933 ve 00005558943’tür.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güvenlik Görevlisi için aranan nitelikler (8 personel)

Lise ve dengi okul mezunu olmak, Başvurunun son günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak, Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak, Askerliğini yapmış olmak, Güvenlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Tam Teşekküllü Hastaneden 5188 sayılı Kanuna göre alınmış Sağlık Kurulu Raporu bulunmak, Belgelendirmek şartıyla Samsun ili ve ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle ikamet ediyor olmak, En az 175 cm ve üzerinde boya sahip olmak, Boyunun cm. olarak ifadesinin son iki rakamının, ± 20 kg. aralığında ağırlıkta olmak ve Erkek olmak şartları aranmaktadır.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Güvenlik Görevlisi için aranan nitelikler (2 personel)

Lise ve dengi okul mezunu olmak, Başvurunun son günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak, Geçerli Özel Güvenlik Eğitim Sertifikasına/Belgesine sahip olmak, Askerliğini yapmış olmak, Güvenlik işi yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Tam Teşekküllü Hastaneden 5188 sayılı Kanuna göre alınmış Sağlık Kurulu Raporu bulunmak, Belgelendirmek şartıyla Samsun ili ve ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle ikamet ediyor olmak, En az 170 cm ve üzerinde boya sahip olmak, Boyunun cm. olarak ifadesinin son iki rakamının, ± 20 kg. aralığında ağırlıkta olmak ve Bayan olmak şartları aranmaktadır.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Temizlik Görevlisi için aranan nitelikler (5 personel)

Lise ve dengi okul mezunu olmak, Başvurunun son günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak, Temizlik işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Belgelendirmek şartıyla Samsun ili ve ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için aranan nitelikler (36 personel)

Ortaöğretim kurumlarının (lise ve dengi) hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak, Başvurunun son günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak, Hasta bakımı ve temizliği işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Belgelendirmek şartıyla Samsun ili ve ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle ikamet ediyor olmak ve Erkek şartları aranmaktadır.

Samsun Ondokuz Mayıs Üniversitesi Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için aranan nitelikler (20 personel)

Ortaöğretim kurumlarının (lise ve dengi) hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak, Başvurunun son günü itibariyle 30 yaşını bitirmemiş olmak, Hasta bakımı ve temizliği işini yapmaya engel olacak sağlık sorunu olmamak, Belgelendirmek şartıyla Samsun ili ve ilçelerinde başvuru tarihi itibariyle ikamet ediyor olmak ve Bayan şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 3 Temmuz 2020’dir.

Kura işleminin yeri ve zamanı www.omu.edu.tr internet adresinden ayrıca duyurulacaktır.

Adaylar için İŞKUR ilan başvuru numaraları 00005559527, 00005559553, 00005559580, 00005559669 ve 00005559858’dir.

Yıldız Teknik Üniversitesi Temizlik Görevlisi için aranan nitelikler (1 Personel Sadece Eski Hükümlü/TMY olanlar başvurabilir)

En az İlköğretim mezunu olmak, Askerlik ile ilişiği olmamak (fiilen yapmış, tecilli veya muaf olmak), Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almamak, 18 yaşını doldurmuş olmak ve İstanbul merkez ve belirtilen ilçelerinde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 3 Temmuz 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 13 Temmuz 2020 tarihinde 10:00 – 11:00 saatleri arasında Y.T.Ü. Davutpaşa Kongre Merkezi Prof. Dr. Ferruh Ertürk Salonunda yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR ilan başvuru numarası 00005559570’tir.

Mehmet Akif Üniversitesi Pide Ustası için aranan nitelikler (1 Personel)

En az İlköğretim en fazla Lisans mezunu olmak, Askerlik görevini fiilen yapmış ve Burdur merkezde ikamet ediyor olmak şartları aranmaktadır.

Adaylar için son başvuru tarihi 3 Temmuz 2020’dir.

Adaylar için kura çekimi 7 Temmuz 2020 tarihinde 11:00 – 12:00 saatleri arasında Lavanta Tepesi Hotelde yapılacaktır.

Adaylar için İŞKUR ilan başvuru numarası 00005559795’tir.

Üniversitelere KPSS Şartı Yok 82 Güvenlik-Temizlik ve Hasta Bakım Elemanı Alınıyor

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın