Üsküdar Belediyesi 40 Zabıta Memuru Alımı

Üsküdar Belediyesi 40 Zabıta Memuru Alımı
Üsküdar Belediyesi 40 Zabıta Memuru Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üsküdar Belediye Başkanlığı Personel Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre; Belediye Zabıta Yönetmeliği hükümleri göz önüne alınarak unvan, sınıf, derece, sayı, nitelik, KPSS puan türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları karşılamak kaydıyla boş kadrolara açıktan atama yoluyla zabıta memuru alınacağı bilgisi yer aldı.

Üsküdar Belediyesi 40 Zabıta Memuru Alımı Başvuru Şartları

Üsküdar Belediyesi 40 zabıta memuru alımı başvuru şartları arasında; 2018 KPSS KPSSP3 ve KPSSP93 puan türünden en az 75 puan alma, E13.10,1983 tarihli ve 2918 sayılı Karayolları Trafik Kanunu hükümlerince verilen ve tablonun nitelik kısmında belirtilen A en az B veya C sınıfı sürücü belgesine sahip olma, Sınavın yapılacağı tarihte 30 yaşını doldurmamış olmak, Yapılan resmi boy ve kilo ölçümü ile birlikte erkelerde en az 1,67, bayanlarda ise 1,60 boyunda olmak. Ayrıca boyun bir metreden fazla olan kısmı ile kilo arasında 10 kg’dan fazla eksi ya da artı fark olmaması gerekiyor.

Başvuru Süresi

Üsküdar Belediyesi 40 zabıta alım başvuru tarihleri 20 Ağustos 2020 tarihinde başlayacak olup, 31 Ağustos 2020 saat 17,30’a kadar Mimar Sinan Mahallesi Çavuşdere Caddesi No:35 ÜSKÜDAR/İSTANBUL adresindeki Üsküdar Belediye Başkanlığı İnsan Kaynakları ve Eğitim Müdürlüğüne bağlı ÜSİM (Üsküdar İstihdam Merkezi)’ne teslim etmeleri gerekmektedir. Başvurular şahsen yapılacak olup posta ya da online yapılacak başvuruların kesinlikle değerlendirilmeye alınmayacağı aktarılıyor.

Sözlü ve Uygulamalı Sınav Tarihleri

Başvuruları geçerli olan adaylar arasından KPSSP3 ve KPSSP93 puan türüne göre alınacak kadro sayısına göre 5 kat aday yüksek puandan başlayarak düşük puana göre sıralanarak sözlü ve uygulamalı sınava davet edilecekler. Zabıta Memuru alımı için sözlü ve uygulamalı sınav gerçekleştirilecek olup; sözlü sınav ve uygulamalı sınav 14 Ağustos 2020 Pazartesi günü Saat 10:00 başlamak üzere Üsküdar Belediye Başkanlığı Mimar Sinan Mahallesi Çavuşdere Caddesi No:35 ÜSKÜDAR-İSTANBUL adresindeki merkez yerleşkesinde yapılacağı ilan detaylarında yer alıyor.

Başvuru kılavuzu.

Üsküdar Belediyesi 40 Zabıta Memuru Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın