VGM Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı

VGM Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı
VGM Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kültür ve Turizm Bakanlığına 2020 yılı memur alımları kapsamında Vakıflar Genel Müdürlüğü VGM bünyesinde kadrolu 7 kamu personeli alımı yapılacak. 657 DMK tabi olmak üzere Genel İdari Hizmetler GİH sınıfında 5. Derecede kadrolu memur alımı için başvurular alınacak. Memur alımı başvuru süreci ve tüm şartlar belli oldu.

VGM Memur Alımı Başvuruları

Başvurular Rehberlik ve Teftiş Başkanlığına şahsen yapılabilecektir. Ayrıca posta ile de başvuru kabul edilecektir. VGM memur alımı başvuruları 18 Aralık 2020 tarihine kadar devam edecek. Aşağıdaki başvuru kılavuzundan gerekli tüm detaylara erişim sağlayabilirsiniz.

VGM Memur Alımı Kontenjan Dağılımı

Vakıflar Genel Müdürlüğüne kadrolu 5. Derece olmak üzere 7 Müfettiş Yardımcısı alımı yapılacak. Vakıflar Genel Müdürlüğü Rehberlik ve Teftiş Başkanlığının Merkez (Ankara) ve İstanbul Çalışma Grubunda görevlendirilmek üzere müfettiş yardımcısı alımı başvurularına dair detaylar şu şekildedir:

Memur Alımı Mezuniyet ve Yaş Şartı

Üniversitelerin 4 yıllık eğitim veren Hukuk, Siyasal Bilgiler, İktisat, İşletme, İktisadi ve İdari Bilimler Fakültesinden veya bunlara denkliği Yükseköğretim Kurulu tarafından kabul edilmiş yurt içi ve yurt dışındaki yükseköğretim kurumlarından mezun olmak, 1 Ocak 2021 tarihi itibariyle 35 yaşını doldurmamış olmak gerekiyor.

Memur Alımı KPSS ve YDS Şartı

ÖSYM tarafından 2019 ve 2020 yılında yapılan A grubu kadrolara atanacaklar için Kamu Personeli Seçme Sınavlarında KPSSP48 puan türünden 80 ve daha üzeri puan alan adaylar arasından yapılacak başvurularda en yüksek puan sıralamasına göre ilk 100 kişi içerisinde bulunmak,

2018-2019-2020 yıllarında yapılan Yabancı Dil Bilgisi Seviye Tespit Sınavlarının (YDS) birisinde en az (E) seviyesinde başarılı olmak gerekiyor.

Başvuru Belgeleri

Son 6 ay içinde çekilmiş 4,5×6 ebatında 4 adet vesikalık fotoğraf, Mezuniyet Belgesinin aslı, Genel Müdürlükçe onaylı örneği veya e-devlet üzerinden alınan çıktısı, KPSS ve YDS sonuç belgesi isteniyor.

Erkek adayların askerlikle ilişiği olmadığına, Sabıka kaydı bulunmadığına, Sağlık durumu bakımından yurdun her yerinde, her türlü iklim ve yolculuk koşullarında görev yapmaya elverişli olduğuna dair adayın el yazısıyla yapacağı beyan eklenecektir.

Başvuru Kılavuzu.

VGM Kadrolu Memur Alımı İlanı Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın