2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Yayımlandı

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Yayımlandı
2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

2 Ocak 2021 tarihli ve 31352 sayılı Resmi Gazete’de Bakanlıklar ve Kurumlar bünyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yapılan atamalar yayımlanmıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Yapılan Atamalar 

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığı Aile ve Toplum Hizmetleri Genel Müdürü Ali ÇEVİK, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 4 üncü maddesi gereğince görevinden alınmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan;

Uluslar arası İşgücü Genel Müdür Yardımcılığına Mahir GÜMÜŞ, Çalışma Genel Müdür Yardımcılığına Hüseyin SEYREKOĞLU, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İş Müfettişi Hayati Mehmet İNAM atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan İş Başmüfettişliğine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince İş Müfettişi Savaş Van atanmıştır.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdür Yardımcısı Ali ÖZKAN, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevinden alınmıştır.

Türkiye İş Kurumu Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılıklarına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Nadide YİĞİTELİ ve Samet GÜNEŞ atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Mesleki Hizmetler Genel Müdürü Yasin KALEM görevden alınmış ve bu suretle boşalan Mesleki Hizmetler Genel Müdürlüğüne aynı yer Genel Müdür Yardımcısı Meral ORAL atanmıştır.

Gençlik ve Spor Bakanlığında açık bulunan Hukuk Hizmetleri Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet ASLAN atanmıştır.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Serkan KAYALAR atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan Rize İl Milli Eğitim Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Engin EMEN atanmıştır.

Ulaştırma ve Altyapı Bakanlığında açık bulunan, Döner Sermaye İşletme Başkanlığına Hasan ÖZKAN, Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına Eyüp Selman KORTEN, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 24 üncü maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürü ve Yönetim Kurulu Başkanı Kamuran YAZICI görevden alınmış ve bu suretle boşalan TCDD Taşımacılık A.Ş. Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına Hasan PEZÜK atanmıştır.

Türkiye Cumhuriyeti Devlet Demiryolları İşletmesi Genel Müdürlüğünde açık bulunan 1. Bölge Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Necmettin ACAR atanmıştır.

Yüksek Öğretim Kurulu Üyeliğine, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 6 ıncı maddesinin b/1 bendi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 inci maddeleri gereğince Prof. Dr. Murat TUNER atanmıştır.

Yüksek Öğretim Kurulu Üyeliğine, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 6 ıncı maddesinin b/1 bendi ve 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 inci maddeleri gereğince Strateji ve Bütçe Başkanı İbrahim ŞENEL seçilmiştir.

Pamukkale Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 13 üncü maddesinin ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 inci maddeleri gereğince Prof. Dr. Ahmet KUTLUHAN atanmıştır.

Antalya Bilim Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 13 üncü maddesinin ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 inci maddeleri gereğince Prof. Dr. İsmail YÜKSEK atanmıştır.

Beykoz Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 13 üncü maddesinin ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 inci maddeleri gereğince Prof. Dr. Mehmet DURMAN atanmıştır.

Çağ Üniversitesi Rektörlüğüne, 2547 sayılı Yüksek Öğretim Kanununun 13 üncü maddesinin ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 inci maddeleri gereğince Prof. Dr. Ünal AY atanmıştır.

Atamaların tam metni.

2021 Yılı Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın