24 Nisan Cuma Günü Memurlar İdari İzinli Sayılacak

24 Nisan Cuma Günü Memurlar İdari İzinli Sayılacak
24 Nisan Cuma Günü Memurlar İdari İzinli Sayılacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Cuma Günü İçin İdari İzin Verildi

Her hafta sonu uygulanmaya başlanan sokağa çıkma yasağı 23 Nisan’ın resmi tatil olması sebebiyle bu defaya mahsus olmak üzere 4 günlük uygulanacaktır. 23-24-25-26 Nisan tarihlerinde sokağa çıkmak yasak olacaktır. 

Cumhurbaşkanı Erdoğan’ın sokağa çıkma yasağını açıklamasının ardından memurlar Cuma günü işe gidip gitmeyeceklerini merak ediyordu. İşte bu konu da açıklığa kavuşturuldu. Yayınlanan Cumhurbaşkanlığı Kararnamesi ile 24 Nisan Cuma günü memurlara idari izin verildi. Kamu kurum ve kuruluşlarındaki bütün çalışanlar Cuma günü idari izinli sayılacaktır. Yalnızca zorunlu hizmetin yürütülmesi gereken kurumlar açık olacak ve asgari seviyede personel çalışacaktır. 

Cumhurbaşkanlığı tarafından tüm bakanlıklara, oradan da kamu kurumlarına yazılı tebliğ yapıldı. Bu gelişme ile birlikte memurlar yarın son mesaisini yapacak ve 4 günlük tatile girecektir. Ancak bu tatil evde geçirilecektir.

Memurlar da Sokağa Çıkmayacak

4 günlük sokağa çıkma yasağı Çarşamba gece 00.00 itibariyle başlayacaktır. Perşembe, Cuma, Cumartesi ve Pazar günleri sokağa çıkmak yasak olacaktır. Yalnızca işe giden sağlık çalışanları ile belirlenen işlerde çalışan işçiler sokağa çıkabilecektir. Memurlar idari izinli oldukları için sokağa çıkmaları yasaktır. Sağlık personeli olan memurların ise bir kısmı izinlidir.

Diğerleri görev başında olmaya devam edecektir.

24 Nisan Cuma Günü Memurlar İdari İzinli Sayılacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın