4 Kamu Üniversitesi Lise Önlisans Lisans 188 Kamu Personeli Alımı Yapacak!

4 Kamu Üniversitesi Lise Önlisans Lisans 188 Kamu Personeli Alımı Yapacak!
4 Kamu Üniversitesi Lise Önlisans Lisans 188 Kamu Personeli Alımı Yapacak!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

4 Kamu Üniversitesi Lise Önlisans Lisans 188 Kamu Personeli Alımı

Kamu üniversiteleri memur alımlarına devam ediyor. Geçtiğimiz hafta Resmi Gazete’de yayımlanan alım ilanlarına göre 4 Kamu üniversitesi lise, önlisans ve lisans mezunları arasından toplamda 188 kamu personeli alımı yapacak.

4 Kamu Üniversitesi alım yapıyor

Yayımlanan alım ilanlarına göre Kayseri Erciyes Üniversitesi, Karabük Üniversitesi, Yozgat Bozok Üniversitesi ve Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi farklı mesleklerde kamu personeli alımı yapacaklar. Üniversitelerin toplamda 188 kamu personeli alımı için yayınladıkları ilanların detaylarını bu sayfada bulabilirsiniz.

Erciyes Üniversitesi En Az Lise Mezunu 73 Kamu Personeli Alımı

Kamu Üniversitesi olan ve Kayseri’de eğitim öğretim hizmeti yanında bünyesinde bulundurduğu Üniversite hastanesi ile sağlık hizmeti veren Kayseri Erciyes Üniversitesi en az lise mezunu 73 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. Başvuruları devam eden alım ilanına başvuru yapan adaylardan mezuniyet derecesine göre KPSS puan türünde en az 60 puan almaları şartını aranıyor. İlanın detayları için TIKLAYIN.

Karabük Üniversitesi 64 Memur Alımı

Devlet Üniversitesi olan Karabük Üniversitesi mezuniyet derecesine göre (Lise – Önlisans – Lisans) kpss taban puanı aramaksızın toplamda 64 memur alımı yapacağını duyurdu.Başvuruları devam eden alım ilanına başvuru yapan adaylardan mezuniyet derecesine göre KPSS puanı aranıyor. İlanın detayları için TIKLAYIN.

Yozgat Bozok Üniversitesi 21 Memur Alımı

14 Şubat 2022 Tarihli ve 31750 Sayılı Resmî Gazete’de yayımlanan alım ilanına göre Yozgat Bozok Üniversitesi 21 Memur Alımı yapacağını duyurdu.Yayımlanan alım ilanına göre hemşire, ebe, fizyoterapist, eczacı, psikolog, laborant, sağlık teknikeri ve sağlık personeli pozisyonlarında alımlar olacak. İlanın detayları için TIKLAYIN.

Niğde Ömer Halisdemir En Az Lise Mezunu 30 Kamu Personeli Alımı

Resmi Gazete üzerinden her gün kamuya alım ilanları yayınlanmaya devam ederken, Niğde Ömer Halisdemir Üniversitesi en az lise mezunu olmak şartıyla farklı pozisyonlarda toplamda 30 kamu personeli alımı yapacağını duyurdu. İlanın detayları için TIKLAYIN

4 Kamu Üniversitesi Lise Önlisans Lisans 188 Kamu Personeli Alımı Yapacak!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın