4 Temmuz Altın Fiyatlarında Son Durum

4 Temmuz Altın Fiyatlarında Son Durum
4 Temmuz Altın Fiyatlarında Son Durum
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

3 Temmuz altın fiyatları altın yatırımcıları tarafından en fazla merak edilen konuların başında gelmektedir. Özellikle yasakların Temmuz ayında kalkması ile çoğalan düğünler insanların çok daha fazla altın fiyatlarında bilgi almalarına neden oldu. Düğün sezonu ile altın fiyatları da çok fazla yerinde duracağa benzemiyor. 

Altın Fiyatlarında Son Durum

Altın fiyatları yatırımcıların yanı sıra düğün yapacak kişiler ve düğünde altın takacak kişiler tarafından çok dikkatli bir şekilde takip ediliyor. Ancak son zamanlarda hem ons altında yer alan yükselişi hem de dolar bazında oluşan yükseliş nedeni ile atında fiyatlarında yaşanan en son düşüşün sonrasında çok sert bir yükseliş görüldü. Ons altın bin 787 dolar seviyelerinde olmaktadır. 

Bundan dolayı gram ve çeyrek altının fiyatları çok daha fazla merak konusu oldu. Gram altın 3 Temmuz fiyatı olarak 498 TL üzerinden satıcı buldu ve haftayı bu fiyatlarda kapattı.

Düğüncülerin en fazla merak ettiği çeyrek altın fiyatları iniş ve çıkışları ile her geçen gün daha fazla kişinin takibi altına girdi. Çeyrek altın fiyatları 815 TL ile satışı yapılarak pek çok alıcının dikkatini çekti. Bunların dışında Cumhuriyet altını ise 3 bin 253 TL üzerinden satışları yapıldı.

4 Temmuz Altın Fiyatlarında Son Durum

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın