40 Yaş Sınır En Az Lise Mezun 82 Sürekli İşçi Alımı Resmi Gazete’de

40 Yaş Sınır En Az Lise Mezun 82 Sürekli İşçi Alımı Resmi Gazete’de
40 Yaş Sınır En Az Lise Mezun 82 Sürekli İşçi Alımı Resmi Gazete’de
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Akdeniz Üniversitesi tarafından yapılan açıklamaya göre alınacak 82 personelin sürekli işçi statüsünde 37 Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı, 20 Korum ve Güvenlik Görevlisi ve 25 Temizlik Görevlisi olarak Akdeniz Üniversitesi Rektörlüğü’ne bağlı Sağlık, Uygulama ve Araştırma Hastanesi bünyesinde istihdam edileceğini belirtiliyor.

Adaylarda aranan genel şartlar

Türk vatandaşı olmak, Kamusal hakları kullanmaktan yoksun bırakılmamış olmak, Herhangi bir sosyal güvenlik kurumundan emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığı almıyor olmak, Askerlik ile ilişiği olmamak, Affa uğramış olsa bile belirli suçlardan mahkum olmamak, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine, özel hayata ve hayatın gizli alanına, cinsel dokunulmazlığa karşı suçlar ile uyuşturucu veya uyarıcı madde suçlarından dolayı hakkında devam etmekte olan bir soruşturma veya kovuşturma bulunmamak ve Kamu kurum ve kuruluşlarının ilgili disiplin mevzuatı uyarınca görevinden veya meslekten ihraç edilmemek şartları aranmaktadır.

Hasta ve Yaşlı Bakım Elemanı için aranan nitelikler

Ortaöğretim kurumlarının hasta ve yaşlı hizmetleri alanının engelli bakımı, hasta bakımı ve yaşlı bakımı dallarından ya da sağlık hizmetleri alanının ebe yardımcılığı, hemşire yardımcılığı ve sağlık bakım teknisyenliği dallarından birinden mezun olmak, Vardiyalı sistemde çalışmayı kabul etmek ve Hasta bakım ve temizliği hizmetlerini yürütmesine engel durumu olmamak (kazanan adaylardan Sağlık Raporu istenecektir) şartları aranmaktadır.

Güvenlik Görevlisi için aranan nitelikler

En az Lise ve dengi okul mezunu olmak, 5188 sayılı Kanun gereği Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartına (silahlı/silahsız) sahip olmak, Özel Güvenlik Görevlisi kimlik kartının son başvuru tarihi itibari ile geçerlilik süresinin en az 6 (altı) ay olması, Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde/Üniversite Hastanesinin iç ve dış mekanında vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, iç ve dış mekanda çalışmayı kabul etmek, Erkek adaylarda en az 170 cm, kadın adaylarda en az 160 cm boyunda, olmak. Boy uzunluğunun santimetre cinsinden son iki rakamı ile kilosu arasındaki fark 15 kilodan az ya da fazla olmamak. (Sağlık kuruluşlarından belgelendirilmelidir), Koruma ve güvenlik hizmetlerini yürütmesine engel durumu olmamak (kazanan adaylardan tam teşekküllü Sağlık Kurulu (Heyet) Raporu istenecektir) şartları aranmaktadır.

Temizlik Görevlisi için aranan nitelikler

Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkezinde/Üniversite Hastanesinin iç ve dış mekanında vardiyalı sistemde çalışmaya engel durumu olmamak, iç ve dış mekanda çalışmayı kabul etmek, Temizlik hizmetlerini yürütmesine engel olacak sağlık sorunu olmamak (kazanan adaylardan Sağlık Raporu istenecektir) şartları aranmaktadır.

Başvuru şekli ve zamanı

Başvurular Türkiye İş Kurumu (İŞKUR) internet sitesi üzerinden 29 Haziran 2020 – 3 Temmuz 2020 tarihleri arasında online olarak yapılacaktır.

Online başvurular dışında şahsen, posta veya e-posta yolu ile yapılan başvurular kabul edilmeyecektir

Noter kura çekimi 10 Temmuz 2020 tarihinde saat 09.30’da yapılacaktır. Noter kurası Üniversite İletişim Fakültesinde yapılacak olup, adaylar istemeleri halinde Üniversite web ana sayfasından kura çekimini canlı olarak izleyebilecektir. 

COVİD-19 Pandemisi ile mücadele kapsamında alınan tedbirler dolayısıyla kuranın yapılacağı salona herhangi bir aday alınmayacaktır.

Başvuru kılavuzu.

40 Yaş Sınır En Az Lise Mezun 82 Sürekli İşçi Alımı Resmi Gazete’de

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın