9 Ocak 2021 Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Yayımlandı

9 Ocak 2021 Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Yayımlandı
9 Ocak 2021 Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Yayımlandı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

9 Ocak 2021 tarihli ve 31359 sayılı Resmi Gazete’de Bakanlıklar ve Kurumlar bünyesinde Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından yapılan atamalar yayımlanmıştır.

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip ERDOĞAN tarafından Yapılan Atamalar 

Kişisel Verileri Koruma Kurulu üyeliklerine, 6698 sayılı Kişisel Verilerin Korunması Kanununun 21 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 7 inci maddeleri gereğince Hasan AYDIN ve Murat KARAKAYA seçilmiştir.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Adli Tıp Kurulu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyesi Uzm. Dr. Yüksel Aydın YAZICI görevden alınmış ve bu suretle boşalan Adli Tıp Kurulu İkinci Adli Tıp İhtisas Kurulu Adli Tıp Üyeliğine Uzm. Dr. Gülay GÜNDOĞDU atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Çocuk Hizmetleri Genel Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Strateji Geliştirme Başkanı Zeliha SAĞLAM atanmıştır.

Aile, Çalışma ve Sosyal Hizmetler Bakanlığında açık bulunan Strateji Geliştirme Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Hasan Basri ALAGÖZ atanmıştır.

Çevre ve Şehircilik Bakanlığı Ankara Çevre ve Şehircilik İl Müdürü Ali Vedat ÇİFTÇİ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdür Yardımcısı Nurettin KULALI, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Elektrik Üretim A.Ş. Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliğine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Yakup GÜLER atanmıştır.

Eti Maden İşletmeleri Genel Müdürlüğünde açık bulunan Yönetim Kurulu Üyeliklerine, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 8 inci maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Dr. Özgür SAÇ ve Dr. Tabip GÜLBAY atanmıştır.

Kültür ve Turizm Bakanlığında açık bulunan Kütüphaneler ve Yayımlar Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ali ODABAŞ atanmıştır.

Devlet Tiyatroları Genel Müdürlüğü Genel Müdür Yardımcısı Ahmet Nuri AKİCİ, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 nci maddesi gereğince görevden alınmıştır.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mahmut Zühtü ÇEVİK atanmıştır.

Türk İşbirliği ve Koordinasyon Ajansı Başkanlığında açık bulunan Başkan Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Naci YORULMAZ atanmıştır.

Milli Eğitim Bakanlığında açık bulunan, 
Çankırı İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Muammer ÖZTÜRK,
Karabük İl Milli Eğitim Müdürlüğüne Nevzat AKBAŞ,
3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma Başkan Yardımcısı Yusuf MENGİ görevden alınmış ve bu suretle boşalan Doğu Karadeniz Projesi Bölge Kalkınma Başkan Yardımcılığına Şeref DEMİR atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2, 3 ve 4 üncü maddeleri gereğince, Tarım ve Orman Bakanlığı Bakan Yardımcısı Mustafa AKSU görevden alınmış ve Bakan Yardımcılığına Ayşe Aydın IŞIKGECE atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Tarım Reformu Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Osman YILDIZ atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Destek Hizmetleri Dairesi Başkanlığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Bülent SEZGİN atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan V. Bölge Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Şahin ÇILGIN atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan VII. Bölge Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Turgut ÇANDIR atanmıştır.

Tarım ve Orman Bakanlığında açık bulunan Burdur İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Mehmet TUĞRUL atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince, Tarım ve Orman Bakanlığı Rize İl Tarım ve Orman Müdürü Şafak BULUT görevden alınmış ve bu suretle boşalan Rize İl Tarım ve Orman Müdürlüğüne Murat GENÇ atanmıştır.

Orman Genel Müdürlüğünde açık bulunan Balıkesir Orman Bölge Müdürlüğüne, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Birol DÜNDAR atanmıştır.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Muharrem AKYAKA atanmıştır.

Toprak Mahsulleri Ofisi Genel Müdürlüğünde açık bulunan Genel Müdür Yardımcılığına, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Cihan SOYALP atanmıştır.

Çay İşletmeleri Genel Müdürlüğüne ve Yönetim Kurulu Başkanlığına, 233 sayılı Kanun Hükmünde Kararnamenin 6 ıncı maddesi ile 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince aynı yer genel müdür yardımcısı Yusuf Ziya ALİM atanmıştır.

Ticaret Bakanlığında açık bulunan Ticaret Baş Müfettişliklerine, 3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ticaret Müfettişleri Vehbi GÜNAYDIN, Güngör YILDIRIM, Hamit Can NARTTÜRK, İsmail TÜFEKÇİ, Mustafa Hakan KAŞIKÇI, Mehmet Mustafa GÜL, Zeki VURAL, Salih ÇALAL, Cengiz TURGUT, Ayhan DOĞAN, Alperen KÜÇÜK, Ömer ERTUĞRUL ve Hasan DOĞAN atanmıştır.

3 sayılı Cumhurbaşkanlığı Kararnamesinin 2 ve 3 üncü maddeleri gereğince Ticaret Bakanlığı;
– Erzurum Ticaret İl Müdürü Muhammet GÜNEŞ, görevden alınmış,
– Bartın Ticaret İl Müdürlüğüne Erhan ÖZCAN,
– Denizli Ticaret İl Müdürlüğüne Cihat ÖZDEMİR,
– Düzce Ticaret İl Müdürlüğüne Çiğdem ACAR,
– Eskişehir Ticaret İl Müdürlüğüne Cemil KÜRKÇÜ,
– Isparta Ticaret İl Müdürlüğüne Mehmet Akif ÜLGER,
– Muş Ticaret İl Müdürlüğüne Sadık TAŞÇI,
– Samsun Ticaret İl Müdürlüğüne Kürşat TURPÇU,
– Tokat Ticaret İl Müdürlüğüne Ali Osman SAKAR,
Atanmıştır.

Atamaların tam metni.

9 Ocak 2021 Cumhurbaşkanlığı Atama Kararları Yayımlandı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın