Adalet Bakanlığı Ocak Ayı Personel Alımları Açıklanacak

Adalet Bakanlığı Ocak Ayı Personel Alımları Açıklanacak
Adalet Bakanlığı Ocak Ayı Personel Alımları Açıklanacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Adalet Bakanlığının personel ihtiyaçlarının karşılanması ve iş yükünün azaltılması için 2021 yılı Ocak ayı içerisinde personel alım ilanları açıklanacak.

Adalet Bakanı Abdulhamit Gül, adliyelerde görevli yazı işleri ve idari işler müdürleriyle video konferans aracılığıyla görüştü. Bakan Gül konuşmasında, 2021 yılı personel alımına dair bilgiler verdi.
Adalet Bakanı Gül, “İnsan kaynakları kapasitemizin güçlendirilmesi için çalışmalarımız yeni yılda da hız kesmeden devam edecek. Bu ay sözleşmeli personel ve sürekli işçi alımını duyurup, yıl içerisinde göreve başlamalarını sağlayacağız.” dedi. 

Adliyelerde, yargı kurumlarında çalışanların, adalet kapısını açan vatandaşın ilk gördüğü yetkililer olduğunu belirten Gül, bu kurumlardaki personeli adalet idealinin gerçekleşmesinde en önemli yapı taşı olarak gördüklerini vurguladı. Adalet kurumlarında görev yapmanın önemli ve ağır sorumluluk gerektirdiğini dile getiren Gül, şöyle devam etti:
“İnsan kaynakları kapasitemizin güçlendirilmesi için çalışmalarımız yeni yılda da hız kesmeden devam edecek. Bu ay sözleşmeli personel ve sürekli işçi alımını duyurup, yıl içerisinde göreve başlamalarını sağlayacağız. Sizlerin ihtiyaç ve beklentilerinizi dikkate alan bir personel rejimini önemsiyoruz.”

Adalet Bakanlığı, Sözleşmeli Personel, Sürekli İşçi

Adalet Bakanlığı Ocak Ayı Personel Alımları Açıklanacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın