Aksaray Belediyesi SYDV Sözleşmeli Personel Alımı

Aksaray Belediyesi SYDV Sözleşmeli Personel Alımı
Aksaray Belediyesi SYDV Sözleşmeli Personel Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Yayınlanan personel alım ilanlarına bir yenisi daha eklendi. Yayınlanan personel alım ilanına göre Aksaray Belediyesi SYDV 1 adet Sosyal Yardım Ve İncelemesi Görevlisi alımı yapılacak. Adaylar için istihdam süresi belirsiz süreli olarak belirtildi.

Başvuru Nasıl Yapılacak

Başvuru yapmak isteyen adaylar haberimizin en altında yer alan “Başvuru Ekranından” E-Devlet üzerinden giriş yaptıktan sonra en üstte bulunan Aksaray/SULTANHANIVakfı, başlığında bulunan “Başvur” butonuna tıklayarak başvurularını gerçekleştirebileceklerdir.

Adaylar en geç 18 şubat 2021 tarihine kadar başvurularını gerçekleştirebileceklerdir. Adaylar istenilen belgeleri en geç 20 Şubat 2021 tarihine kadar şahsen vakfa iletmeleri gerekmektedir.

Adaylarda Aranan genel şartlar

T.C vatandaşı olma, 18 Yaşını tamamlamış olma, askerlik ile ilişiği bulunmama, Kamusal haklarından mahrum olmayan, medeni haklarını kullanabilen, Türk ceza kanununun 53. Maddesinde belirtilen suçlardan ceza almamış veya mahkûm olmamış olma ve herhangi bir Sosyal güvenlik kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48 inci maddesinde yer alan genel şartları taşımak şartları aranmaktadır.

Adaylarda Aranan Özel şartlar

Üniversitelerin Sosyoloji, Psikoloji, Psikolojik Danışmanlık ve Rehberlik ile Sosyal Hizmetler Bölümlerinden mezun olma, B sınıfı en az sürücü belgesine sahip olma ve SYDV vakfının bulunduğu ilçe sınırları içerisinde ikamet ediyor olma şartları aranmaktadır.

Aksaray Belediyesi SYDV Sözleşmeli Personel Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın