Aksaray Güzelyurt Belediyesi 1 Memur Alımı

Aksaray Güzelyurt Belediyesi 1 Memur Alımı
Aksaray Güzelyurt Belediyesi 1 Memur Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Aksaray Güzelyurt Belediye Başkanlığı Personel Dairesi tarafından yapılan açıklamaya göre; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununa tabi olarak istihdam edilmek üzere; Mahalli İdarelere İlk Defa Atanacaklara Dair Sınav ve Atama Yönetmeliği” hükümlerine göre aşağıda unvanı, sınıfı, derecesi, adedi, nitelikleri, KPSS türü, KPSS taban puanı ve diğer şartları taşımak kaydıyla, belirtilen boş kadroya açıktan atama yoluyla 1 adet Lisans mezunu Muhasebeci alımı gerçekleştiriliyor.

Aksaray Güzelyurt Belediyesi memur alımı başvuru şartları arasında;

İlan edilen kadrolar için aranan diğer niteliklere sahip olma, 2018 yılı KPSS girmiş olma ve KPSSP3 puan türünden en az 55 puan alma, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olma,  Lisans düzeyinde eğitim veren fakültelerin Muhasebe, Muhasebe ve Finans Yönetimi, işletme veya iktisat programlarının herhangi birinden mezun olma yer alıyor.

Aksaray Güzelyurt Belediyesi memur alımı başvuru tarihleri 23 Eylül 2020 tarihinde başlayacak olup, 25Eylül 2020 saat 17,30’a kadar yapabilecek. Adaylar başvurularını ister elektronik ortamda, info@guzelyurt.bel.tr e-mail adresine isterlerse Güzelyurt Belediye Başkanlığı Güzelyurt / Aksaray adresine şahsen veya posta yoluyla yapma imkânları bulunuyor.

Aksaray Güzelyurt Belediyesi Memur Alımı Sözlü ve Uygulamalı Sınav Tarihleri
Sözlü ve uygulamalı sınav için kadro sayısının 5 katı kadar aday KPSS puan sıralamasına göre çağrılacak. Aksaray Güzelyurt Belediyesi 1 memuru alımı için sözlü sınavı 08 Ekim 2020 saat 10.00’da Aksaray Güzelyurt Belediyesi hizmet binasında gerçekleştirilecek. Sınav bu tarihte bitirilemezse ertesi gün aynı sata ve yerde devam edileceği bilgisi ilanda yer alıyor.

Başvuru kılavuzu.

Aksaray Güzelyurt Belediyesi 1 Memur Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın