Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli İşçi ilanı duyuruldu

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli İşçi ilanı duyuruldu
Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli İşçi ilanı duyuruldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Başvuru için gerekli etkenler:

Sürekli işçi alımına başvuru için gereken en temel etken ikamet şartıdır. Adayın Ankara il ve ilçelerinde ikamet ediyor olması gerekmektedir. Adayın daha evvel çalıştığı herhangi bir kamu kurum ve kuruluşundan disiplin veya ahlaki nedenlerle işten çıkarılmamış olması istenmektedir. Yine adaylar verilen kadrolardan sadece birisi için başvuru yapabileceklerdir.

Başvuru için gereken özel etkenler:

Adaylar 3 adet koruma ve güvenlik görevlisi ve 1 adet temizlik görevlisi ilanından sadece birine başvurabileceklerdir. Koruma ve güvenlik görevlisi için adaylardan en az lise mezunu olmaları, geçerli özel güvenlik sertifikasına ve en az 6 aydır geçerli olmak üzere özel güvenlik kimlik kartına sahip olmaları ve gerekli sağlık belgesine sahip olmaları istenmektedir. Temizlik görevlisi için de görevini yapmaya engel olmadığına dair sağlık raporu ve iş kolunun gerektirdiği iç ve dış mekanlarda çalışma şartlarını kabul etmeleri istenmektedir.

Başvuru yöntemi:

Ankara müzik ve güzel sanatlar üniversitesi sürekli işçi alımına başvuru İşkur üzerinden yapılacaktır. Adaylar belirlenen kadrolardan hangisine başvuracaklarını belirlemeleri gerekmektedir. Başvurular 7 eylül ile 11 eylül arasından İşkur internet adresi üzerinden yapılacaktır. Başvurular sonlandıktan sonra noter huzurunda kura çekimi yapılacak olup kura sonucuna göre de adaylar sözlü sınava alınacaktır. Noter kura çekimi 18 eylülde yapılacaktır. Sözlü sınavlar ise 24 eylülde gerçekleştirilecektir.

Yerleştirme için istenen belgeler:

Adaylardan sözlü sınavda başarılı olanlardan kimlik kartı, ikametgah belgesi, askerlik durumu belgesi, sosyal güvenlik kurumu hizmet belgesi, sicil kaydı, diploma bilgisi istenmektedir. Koruma ve güvelik görevlisi adaylarından ayrıca özel güvenlik sertifikası ve özel güvenlik kimlik belgesi istenmektedir. Yerleştirmeye hak kazanan adaylar bu belgeleri 2 ekim mesai bitimine kadar üniversite rektörlüğüne şahsen ulaştırmaları gerekmektedir. Ankara güzel sanatlar üniversitesi ilanıdır.

Başvuru kılavuzu

Ankara Müzik ve Güzel Sanatlar Üniversitesi Sürekli İşçi ilanı duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın