Ankara ve İstanbul Belediyeleri 65 Memur Alımı Yapıyor!

Ankara ve İstanbul Belediyeleri 65 Memur Alımı Yapıyor!
Ankara ve İstanbul Belediyeleri 65 Memur Alımı Yapıyor!
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Bugün yayımlanmış olan ilanlar kapsamında Ankara ve İstanbul illeri için 65 memur alımının olacağı yayınlandı. Ankara ve İstanbul belediyeleri alımları kapsamında, KPSS şartı ve kadro dağılımları da açıklandı. Bunları göz önünde bulundurarak adaylar başvurularını yapabilir.

İstanbul Sarıyer Zabıta Alımı

65 memur alımının yapılacak olduğu İstanbul ve Ankara, farklı ilçeler için alım yapıyor. Alım yapılacak olan il ve ilçeler arasında İstanbul Sarıyer var. Memur alımı ilanlarına göre farklı alanlarda olmak üzere 65 memur alımı olacak. İstanbul Sarıyer için 15 kişilik zabıta alımı olacağı duyuruldu. Bu kapsamda başvuruların yapılması bekleniyor.

İstanbul Sarıyer 15 zabıta alımı;

Alım için belirlenmiş olan KPSS şartı minimum 60 olmasıdır. en az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak. Kadın ve erkek adaylar için Önlisans mezunları içinden alım olacak ve KPSS şartı da bildirildiği şekilde olacak.

12 Kişilik alım için: Yerel Yönetimler Ön Lisans programından mezun olmak, Adalet Ön Lisans programından mezun olmak, 

3 Kişi alım için: İngilizce YDS’de En Az (C) düzeyinde puan almış olmak.

Başvuru kılavuzu.

Ankara Mamak Zabıta Alımı

Mamak belediyesi zabıta alımı için ise belirlenmiş olan kadro 50 kişidir. 50 kişilik bu alım zabıta memurları arasından önlisans kapsamında 20 erkek veya kadın, 30 zabıta memuru için lisans mezunu olacak. KPSS şartı ise minimum 70 olarak belirlenmiştir. Bu puan kapsamında sunulacak olan seçenekler üzerinden, direkt olarak alımların gerçekleşmesi sağlanacaktır. 

Genel şartlar; Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak, Sicil kaydının olmaması gereklidir.

Özel şartlar; Erkeklerde en az 1.67 boy, kadınlarda en az 1.60 boy, Sınav tarihinde 30 yaşından büyük olmamak, En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak şart. En az B sınıfı sürücü belgesine sahip olmak.

Zabıta alımı 30 kişi için: Herhangi bir lisans programından mezun olmak.

Zabıta memuru alımı 20 kişi için: Herhangi bir önlisans programından mezun olmak.

Gibi özel şartların sağlanması durumunda Ankara ve İstanbul’da yapılacak olan bu alımlara katılabilirsiniz. Başvuru belgelerinin direkt olarak Ankara’da Mamak Belediyesi için Hidayet Türkoğlu Kapalı spor Salonu Duralı Alıç Mh. 991 sk. Mamak / ANKARA üzerinden teslim edilmesi gerekiyor. Şartların sağlanması, başvuru için belgelerin verilmesinin hemen ardından direkt olarak başvuru işlemlerinin sonuçlanması için çalışmalar başlayacaktır. Alımların neler olduğu konusunda ise direkt olarak online olarak açıklanacaktır. Memur alımları belediye kapsamında alım olacak.

Başvuru kılavuzu.

Ankara ve İstanbul Belediyeleri 65 Memur Alımı Yapıyor!

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın