Antalya Büyükşehir Belediyesi Kamu İşçisi Alımları

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kamu İşçisi Alımları
Antalya Büyükşehir Belediyesi Kamu İşçisi Alımları
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Antalya Büyükşehir Belediyesinin yayınlamış olduğu ilana göre bünyesinde istihdam edilmek üzere  işçi alımı yapılacak. Başvuru yapacak adaylar için alımı yapılacak unvan ise Beden işçisi olacağı açıklandı.

Başvuru Şekli ve Adresi

Başvurularını gerçekleştirmek isteyen adaylar için başvurular Gazipaşa Belediyesi Yazı İşleri Müdürlüğü Yeni Mahalle İnönü Caddesi No: 9 Gazipaşa/ Antalya adresine istenilen belgeler ile birlikte şahsen müracaatlar gerçekleştirile bilecektir.

Başvuru Tarihleri

Başvuru yapmak isteyen adaylar için başvurular için 1 günlük süre verilmiş olup müracaatlar 7 Temmuz 2021 tarihinde sabah 8 de başlayacak olup en geç müracaatlar akşam 17.00 da sona ereceği açıklandı.

Müracaatta Aranan Şartlar

Türkiye Cumhuriyeti Vatandaşı olma, en az ilk okul mezunu olma, affa uğramış olsa bile devletin güvenliğine karşı suçlardan, Anayasal düzene ve bu düzenin işleyişine karşı suçlardan mahkum olmama, görevini devamlı yapmasına engel olabilecek herhangi bir hastalığı bulunmama, 42 yaşından Küçük olmama, 53 yaşından gün almamış olma, Gazipaşa ilçesinde en az 10 yıldır ikamet ediyor olma ve emeklilik, yaşlılık veya malullük aylığına hak kazanmamış olma şartları aranmaktadır.

Başvuruda Gerekli Belgeler

Başvuru Dilekçesi, Son 6 ay içerisinde çekilmiş 2 adet Vesikalık, Adli sicil kaydı, Sağlık raporu, Nüfus kaydı, İkametgah belgesi, Nüfus Cüzdanı aslı veya fotokopisi, askerlik durum belgesi, SGK hizmet dökümü, Eğitim durumunu gösteren belge ve Ehliyet belgeleri istenilmektedir.

İlan metni.

Antalya Büyükşehir Belediyesi Kamu İşçisi Alımları

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın