İstanbul Büyükşehir Belediyesi 130 Kamu Personeli Alımı Duyurusu

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 130 Kamu Personeli Alımı Duyurusu
İstanbul Büyükşehir Belediyesi 130 Kamu Personeli Alımı Duyurusu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamuda işçi niteliğinde çalışmak isteyen adaylar için İstanbul Büyükşehir Belediyesi Kamu personeli-İşçisi alımı yapılacağını ilan etti.

Başvuru yapacak adaylar için Alımlar İstanbul Büyükşehir Belediyesi Tarafından 4 Farklı nitelikte olduğu ve toplamda 130 personel alımı yapılacağı belirtildi.

Başvuru yapmak isteyen adaylar için alımı yapılacak nitelikler 48 Adet Garson, 36 adet Aşçı yamağı, 30Adet Garson Yardımcısı ve son olarak 16 Adet Aşçı Yardımcısı alımları yapılacağı ilan edildi.,

Başvurular Online!

Müracaat yapacak adaylar için başvuru şeklinin online olduğu duyuruldu. Müracaatlarını gerçekleştirecek adaylar kariyer.ibb.istanbul web adresi üzerinden yapılacağı belirtildi. Şahsen veya posta yolu ile yapılacak müracaatlar kabul edilmeyeceği duyuruldu.

Başvuru Tarihleri

Başvurular 5 Temmuz Pazartesi günü itibari ile alınmaya başlayacak olup en geç müracaatlar 4 İş günü içerisinde yani 9 Temmuz 2021 tarihinde sona ereceği belirtildi.

Müracaat Özel Şartları:

Garson: İlköğretim mezunu olma, En az 2 yıllık tecrübeye sahip olma, Temizlik kurallarına dikkat etme, Çalışmasına engel fiziksel veya zihinsel engelinin bulunmaması ve Erkek Personel olması şartları aranmaktadır.

Aşçı Yamağı: Tecrübeye sahip olma, Temizlik kurallarına dikkat etme, Çalışmasına engel fiziksel veya zihinsel engelinin bulunmaması, 4 Yıllık Mesleki Eğitimi Tamamlamış olma ve erkek olma şartları aranmaktadır.

Garson Yardımcısı: Tecrübeye sahip olma, Temizlik kurallarına dikkat etme, Çalışmasına engel fiziksel veya zihinsel engelinin bulunmaması, 4 Yıllık Mesleki Eğitimi Tamamlamış olma ve erkek olma şartları aranmaktadır.

Aşçı Yardımcısı: 2 Yıllık Tecrübeye sahip olma, Temizlik kurallarına dikkat etme, Çalışmasına engel fiziksel veya zihinsel engelinin bulunmaması ve erkek olma şartları aranmaktadır.

İlan metni.

İstanbul Büyükşehir Belediyesi 130 Kamu Personeli Alımı Duyurusu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın