Atatürk Üniversitesi 120 Kamu Personel Alımı Yapacak

Atatürk Üniversitesi 120 Kamu Personel Alımı Yapacak
Atatürk Üniversitesi 120 Kamu Personel Alımı Yapacak
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Üniversite iş ilanları için başvuru işlemlerinde bulunacak bütün adayların kurum tarafından belirtilmiş alım şartlarına uymaları gerekmekte.

ATATÜRK ÜNİVERSİTESİ PERSONEL ALIMI

•    Üniversite personel alımı için son başvuru tarihi 02.12.2021 olarak bildirildi.

•    Başvuru işlemleri şahsen Sağlık Araştırma ve Uygulama Merkez Müdürlüğü, Diş Hekimliği Fakültesi Dekanlığı ve Veteriner Fakültesi Dekanlığı ilgili birimlerine yapacaklardır.

 

ataturk-universitesi.jpg

 

SAĞLIK PERSONELİ ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

1.    Hemşire alımı için kişilerin Fakülte veya Yüksekokulların Hemşirelik Bölümü Mezunu Olması, herhangi bir sigortalı işte çalışmıyor olması veya Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümü Mezunu Olması gerekiyor.

2.    Başvuru yapacakların Sağlık Meslek Liselerinin Hemşirelik Bölümünden mezun olmak. Belgelendirmek kaydıyla 3. Basamak Üniversite Hastanesinde 3 yıl çalışmış olması ve Türkiye Cumhuriyeti vatandaşı olmak.

3.    Koroner Hemşireliği Sertifikasına sahip olması, herhangi bir adli sicil kaydının bulunmaması, hemşirelik Bakım Süreci ve Uygulamaları Sertifikasına sahip olması ve emeklilik, yaşlılık veya malullük adı altında herhangi bir ödeme almıyor olmak.

4.    Röntgen teknisyeni alımı için kişilerin Sağlık Meslek Liselerinin Röntgen Teknisyenliği Bölümü Mezunu Olması ve kamusal haklardan mahrum olunmaması gerekiyor.

5.    Diş Protez Teknolojisi Programı bölümü mezunu olması ve askerlik görevleri ile ilgili olarak ilişkilerinin bulunmaması gerekiyor.

6.    Laborant ve Veteriner Sağlık Programı Mezunu Olması ve görevlerini yapmalarına engel bir sağlık sorunlarının olmaması gerekiyor.

Atatürk Üniversitesi 120 Kamu Personel Alımı Yapacak

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın