Bakan KOCA: Virüs Bulaşmıyor Biz Bulaştırıyoruz

Bakan KOCA: Virüs Bulaşmıyor Biz Bulaştırıyoruz
Bakan KOCA: Virüs Bulaşmıyor Biz Bulaştırıyoruz
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Tüm dünyanın sorunu haline gelen covid19 yaşamımızın içinde yer almaktadır. Aslında virüs insanlara bulaşmıyor ama biz  kasten ya da ihmalle  virüsün bulaşmasına sebep oluyoruz. Özlemini çektiğimiz eski günlere dönebilmek için virüse alan bırakmadan tüm tedbirlere uyarak yaşamak durumundayız.

Mutasyona uğramış Mutant Virüs Her Geçen gün Artıyor

Koca: Virüsün süreç içerisinde mutasyona uğradığını ve bu mutant virüsün ülkemizde de görülmektedir. Ülkemizde görülen mutant virüsün İngiltere, Güney Afrika, California, ve Brezilya kaynaklı olup, yeni mutant virüsün çok daha hızlı bulaştığını görece daha hafif seyrettiği ortadadır.

Virüse Karşı İki Silah: Tedbir ve Aşı

Virüsten bizi koruyacak etkili iki silah tedbir ve aşı. Tedbir almak tüm vatandaşlarımızın yapması gereken bir husus olup aşı ise tüm dünyada tedarik sürecinin zor olduğu bir süreçtir.  Ülkemizde on milyonun üzerinde aşılama gerçekleşmiştir. Vatandaş olarak tedbirlere sıkı sıkıya uymamız gerekmektedir.

Hedef; Tüm Ülke Olarak Virüsle Mücadele 

Virüse karşı devletin tüm kurumlarıyla mücadele edilmektedir. Bu mücadelenin başarıya ulaşması için tüm vatandaşlarımız tüm ülke olarak tedbirlere uyularak mücadeleyi sürdürmemiz gerekmektedir.

Önümüzdeki Gerçek Covid19 Virüsü

Umudumuzu kaybetmeden, kaygı düzeyini de çok artırmadan virüs gerçeğiyle ve kontrollü  bir hayat tarzıyla yaşamamız  gerektiğini kavramalıyız. Eski normal günlerimize dönmenin tek şartı şimdi kontrollü bir yaşamdan geçmektedir.

bakan-koca.jpg

Bakan KOCA: Virüs Bulaşmıyor Biz Bulaştırıyoruz

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın