Balıkesir Üniversitesi Sınavsız 7 Personel Alımı Duyuruldu

Balıkesir Üniversitesi Sınavsız 7 Personel Alımı Duyuruldu
Balıkesir Üniversitesi Sınavsız 7 Personel Alımı Duyuruldu
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Balıkesir Üniversitesi tarafından yayımlanan ilana göre alınacak 7 personelin 5 Hemşire, 1 Fizyoterapist ve 1 Ebe olarak kurum bünyesinde görevlendirileceği belirtiliyor.

Adaylar başvurularını ilanın Resmî Gazete’de yayımlandığı günü (9 Aralık 2020) izleyen 15 gün içinde (mesai bitimine kadar) posta yolu ile yapacaklardır. 

Adaylarda aranan ortak nitelikler

657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 48. Maddesinin (A) bendinde belirtilen şartları taşımak, Tercih edilecek pozisyonun karşısında yer alan şartları taşıyor olmak, 2020 KPSS (B) grubu sınavına girmiş olmak, Herhangi bir Sosyal Güvenlik Kurumundan emeklilik veya yaşlılık aylığı almıyor olmak, Nöbet usulü çalışmaya engel bir durumu bulunmamak, Başvuracak adayların durumunun; 657 sayılı Devlet Memurları Kanununun 4/B maddesinin “Bu şekilde istihdam edilenler, hizmet sözleşmesi esaslarına aykırı hareket etmesi nedeniyle
kurumlarınca sözleşmelerinin feshedilmesi veya sözleşme dönemi içerisinde Bakanlar Kurulu Kararı ile belirlenen istisnalar hariç sözleşmeyi tek taraflı feshetmeleri halinde, fesih tarihinden itibaren bir yıl geçmedikçe kurumların sözleşmeli personel pozisyonlarında istihdam edilemezler.” hükmüne uygun olması şartları aranmaktadır.

Hemşire İçin Aranan Nitelikler (5 Personel)

Hemşirelik, Hemşirelik ve Sağlık Hizmetleri veya Sağlık Memurluğu Lisans programından mezun olmak, Sağlık Bakanlığından onaylı Yoğun Bakım Hemşireliği sertifikasına sahip olmak veya kamu ve özel hastanelerinin yoğun bakım hemşiresi olarak en az 1 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek, 2020 KPSS/P3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak.

Fizyoterapist İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Fizik Tedavi ve Rehabilitasyon veya Fizyoterapi ve Rehabilitasyon lisans programından mezun olmak, Kamu veya özel hastanelerde Fizyoterapist olarak en az 1 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek, Omurga problemlerinde osteopatik yaklaşımlar eğitimi almış olmak, Fonksiyonel Tıp ve Osteopatik bağlantılar eğitimi almış olmak, 2020 KPSS/P3 puan türünden 80 ve üzeri puan almış olmak.

Ebe İçin Aranan Nitelikler (1 Personel)

Ebelik Lisans Programından mezun olmak, Kamu veya özel hastanelerde ebe olarak en az 5 yıl çalışmış olduğunu belgelendirmek, Sağlık Bakanlığından onaylı Neonatal Resüsitasyon Programı Uygulayıcı Sertifikasına sahip olmak, 2020 KPSS/P3 puan türünden 60 ve üzeri puan almış olmak.

Adaylardan istenen belgeler

Fotoğraflı başvuru formu, Nüfus cüzdanı fotokopisi, Diploma fotokopisi (e-Devlet çıktısı kabul edilecektir.), 2020 yılı KPSS sonuç belgesi, Başvurulan unvanda isteniyor ise iş tecrübesini gösterir onaylı belge/ katılım belgesi/ sertifika ve SGK prim günlerini gösterir belge istenmektedir.

Başvuru kılavuzu.

Balıkesir Üniversitesi Sınavsız 7 Personel Alımı Duyuruldu

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın