BAYPAŞ Kuruluşu Silahsız Güvenlik Görevlisi Alımı

BAYPAŞ Kuruluşu Silahsız Güvenlik Görevlisi Alımı
BAYPAŞ Kuruluşu Silahsız Güvenlik Görevlisi Alımı
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Kamu güvenlik alımı için başvuru yapacak olan adayların T.C. vatandaşı olması, en az orta öğretim mezunu olmaları ve en az bir yıllık iş deneyimine sahip olmaları gerekiyor.

BAYRAMPAŞA BELEDİYESİ GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU BİLGİLERİ

Bayrampaşa güvenlik alımı son başvuru tarihi 1.11.2021 olarak bildirildi.

Başvuru yapmak isteyen adaylar aşağıda yazılı olan mail adresine kişilerin özgeçmişlerini yollamaları ile gerçekleştirilecektir.

bayrampasa@baypas.org

 

kamu-guvenlik-alimi.jpg

 

BELEDİYE GÜVENLİK ALIMI BAŞVURU ŞARTLARI

BAYPAŞ Kuruluşu Silahsız Güvenlik Görevlisi Alımı ilanı için başvurmak isteyen kişilerin kamu hak ve hukuklarından mahrum olmama zorunluluğu bulunmakta.

Silahsız güvenlik görevlisi alımı ilanları kapsamında yayınlanmış olan kamu personel alımı bilgilerinde duyurulmuş olan resmi ilana başvuracak insanların branşlar için talep edilen eğitim diplomalarının olması zorunlu.

İstanbul Bayrampaşa belediyesi başkanlığı bünyesine özel güvenlik görevlisi alımı Personel ilanına başvuru işleminde bulunacak olan insanların gerçekleştirilecek Güvenlik Araştırmasının temiz olma zorunluluğu var.

Kamu güvenlik alımı için başvuru yapacak olan adayların T.C. vatandaşı olması ve duyurusu yapılan iş ilanlarına başvuru yapmak isteyen vatandaşların yasa dışı olan suç örgütleri için propaganda yapmamış olması gerekmekte.

Bütün adayların en az orta öğretim mezunu olmaları ve en az bir yıllık iş deneyimine sahip olmaları resmi iş duyurusuna başvuru gerçekleştirecek insanların faaliyetlerini sürekli olarak yürütmelerine engel olabilecek bir sağlık sorunlarının bulunmaması zorunludur.

BAYPAŞ Kuruluşu Silahsız Güvenlik Görevlisi Alımı

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın