Bayram Kredisi Kampanyaları İlgi Çekti

Bayram Kredisi Kampanyaları İlgi Çekti
Bayram Kredisi Kampanyaları İlgi Çekti
service
Paylaş

Bu Yazıyı Paylaş

veya linki kopyala

Farklı Kategorilerde Krediler

Kurban Bayramı yaklaşıyor ve bankalar birbirinden uygun faizlerle kredi vermek istiyor.  4 günlük bayram sürecine az bir zaman kala taşıt kredisi, genel ihtiyaç kredisi,  ev kredisi faizleri epey dikkat çekiyor.

Vakıf Bank İhtiyaç Kredisi

Emekliler, kamu personeli, özel sektör çalışanları için Vakıf Bank ihtiyaç kredisi veriyor. Aylık %0.86 oranlı faizle beraber toplam 60 ay vadeyle geri ödeme planı şeklinde kredi alabilirsiniz.  Geri ödeme seçenekleriyle alakalı isteyen banka müşterileri esnek bir prosedürle de karşılaşabiliyor. Bayram Kredisi Kampanyası şeklinde arama yapanlar, internet üzerinden ön bilgi ve başvuru yapabiliyor.

Türkiye Ekonomi Bankası (Teb) Özel Kampanya Sunuyor 

Türkiye Ekonomi Bankası, 36 aya varan vade seçenekleriyle Kurban Bayram’ına özel yeni bir kampanya sunuyor. Bankadan kredi kullanmak isteyenler için faiz oranı yüzde 0,89 olarak seyrediyor.  Fakat TEB faiz oranları müşterilerin kredi notlarına göre değişebiliyor. Vade oranı da bunda etki eden başka bir durum.

Taksit Ertelemeli Şekerbank

Ertelemeli taksiti kullanmak isteyenler için Şekerbank,  %0,75+ faiz oranı ve 60 ay vadeyle özel kampanya sunuyor.  Kurban Bayramı’na özel verilen banka kredilerinde isteyen 3 ay erteleme imkanından da faydalanabiliyor.

Diğer Bankalarda Bayram Kredisi Durumu Nasıl?

İş Bankası bayram kredisi kapsamında 60 ay vadeli 50 bin Türk Lirası’na kadar kredi çekilebiliyor. Faiz oranlarında değişme payı olmakla beraber 90 güne varan erteleme olanakları yer alıyor. QNB Finansbank da aynı şekilde 3 ay ertelemeli biçimde ihtiyaç kredisi çekme imkanı veriyor. Aylık yüzde 0,84’ten başlayan faize sahip ve vade seçenekleri ile müşteri kredi notu doğrultusunda oranlarda değişme olabiliyor.

Bayram kredisini ev kredisinden yana kullanmak ve ertelemeli almak isteyenler için Yapı Kredi avantajlı seçenekler sunuyor.  Yapı Kredi Genel Müdür Yardımcısı Serkan Ülgen, bayrama özel kredi faiz oranlarının iyi olduğunu söyledi. “Yapı Kredi olarak, 3 aya varan ertelemeli ödeme seçenekleriyle sunduğumuz taşıt kredisi ve aylık yüzde 0,89 faizli konut kredisinin yanı sıra Kurban Bayramı’nda da 3 ay ertelemeli ihtiyaç kredisiyle müşterilerimizin yanındayız.”  dedi.

Bayram Kredisi Kampanyaları İlgi Çekti

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Giriş Yap

Uygulamayı Yükle

Uygulamamızı yükleyerek içeriklerimize daha hızlı ve kolay erişim sağlayabilirsiniz.

Giriş Yap

Memur Alımı ayrıcalıklarından yararlanmak için hemen giriş yapın veya hesap oluşturun, üstelik tamamen ücretsiz!

Bizi Takip Edin

Bize Katılın